Ќерка ми е 8месеци за некој ден јас кога ја возам сама уште ја возам напред до мене свртена наназад со изгасени air bags. Не можам ни 10мин да ја...
Био Енерго Центар нешто со продавање на телефон
[MEDIA]
Во однос на безбедност си скроз во право. 5г има и се уште е во седиште. Врискаше исто 2цата на сила го седнувавме едвај, па виде не виде плачките...
Не, не викам дека ти кажа, туку само дека нема ништо паметно :D.
Нивните девојки/жени се гревота (ако ги имаат) со вакви ѓубриња.
Ама зошто ми кажувате изолирани ситуации и моменти бе?Дај бе прочитајте што сум пишала прво после коментирајте за само колку да е контра. Никој не...
Ако морам Можеш ли да не спиеш цел ден а да функционираш нормално?
Јас одев напоредно кај матичната и во ремедика. Ремедика само 3 скрининзи правев, не ми се исплатеше да одам баш цело време на прегледи. 33 имам...
Е да, и навредуваат жени за да се осетат супериорно над некого, оти нема како поинаку. Каде реков јас дека има нешто паметно во тие коментари? :?:
Коментарите вриштат на low IQ. Ништо повеќе од тоа. Нема ништо паметно во тоа да мислиш дека сите и се е направено за да ти служи само тебе (мажите).
Во право си. Многу ги преценив јас :rofl:
[ATTACH]
мајки сега прочитав дека и Аптамил АР 2 се повлекува, ако на некој од тука користи и пронутра 1 и 2 еве ви линкче...
Искуство со вакви пликови на грб? Се појави едното поголемо пред некое време и доктор ми рече дека атопискиот дерматит се активирал да мачкам со...
Од ко напрајв 100 дена одење секој ден многу залегнав, и многу почнав да забушавам. No more. Се враќаме денес со ден 1. Одам до 100, недела пауза па...
Па и јас знам дека беше комплицирано затоа и прашав како е можно да имаат.
За паркирањето може ти да си во право, ама за тресењето ќебе она да е. Извини, ама од твојот пол не ве бива баш за тоа. Правите бетер и од мачката со...
Имам :wasntme: Имаш ли пепер спреј?
Кај се наоѓа Битола оризова хартија? Знам Кам и Веро имаше. Ги превртив двете и не најдов. Некое трето место да не има кај шо ми нема текнато ни да...
Separate names with a comma.