Јас имам онакви measuring cups и за неа кога варам нешто од житарки/тестенини го користам тоа што е 1/3 cup. Често знае да и остане, а јадачка е...
Кај мене уште не е сменет статусот, пишува во фаза на подготовка |(
Мене ми се 23месеци разлика не ни ми спомнаа за природно рекоа мора царски
Zdravo na site. Sakam da ve prasam koja ima iskustvo so konizacija, kolku vreme se krvari? Od mojata pomina 22dena ama uste si krvaram i na vloska i...
[ATTACH]
Здраво по порталите имаше најава дека во Кавадарци почнува да се гради трговски центар. Прашање до кавадарчани дали имате инфо до каде е изградбата...
Ќе се средат како ќе излегуваат новите. Мојава меѓу двата кеца горе има дупче. Вака се нервирам за нејадењето ама реално подобро вака што ги вади...
Можеш да дадеш без јајца штом сте вовеле глутенски житарици. Јас купувам од дм од спелта. Имаше во кам мислам тарана без јајца, избарај низ темава.
Како спремаш кус кус само за неа? Која количина е доволна за вечера? Купив и така ми стои уште.
и тука е така, јас сама кога ја возам напред ја возам исто, иако сега си нарачав огледало од тему да ја гледам :D
И ние сме исти, на 8 месеци ги извади и левите двојки горе и доле, и баш сабајле ја зезав дека забите треба да се симетрични, нејзе и се на лево :D....
Браво. Гушки до тебе. Мило ми е што ти се средил животот во поглед од тој аспект, за жал лузната од татко ти ќе ја носиш цел живот :(
Јас го имам тоа од Joie, се е супер само да знаеш ако сте повисоки со маж ти (нели претпоставка дека и беба ќе биде повисока од просекот), да бараш...
@CareTee до која недела стигнавме ? Ви го кажаа ли полот ?
Најчесто (читај 90% од деновите) комбинации со: просо/кус кус/тарана/палента + нешто од зеленчук како “сос” измешано со тоа...
Здраво, Дали може некој да сподели искство со Simple wedding and events? Благодарам Поздрав,
Во МК колку што знам не постои законска регулатива за ова, но според европските регулативи (преверено во живо во Франција, Шведска и Англија) бебе...
Дали можеби некој знае дали во Мрс смееме со кутренце да влеземе? Ќе одиме следниот викенд па ако се симнеме да ручаме, да знам дали ќе можеме. Ако...
Јас па ништо од тоа што имало по флаерите, особено играчки и слични гаџети никад немам начекано по маркетите. (Стокомак на млечен и во капиштец)....
Separate names with a comma.