Zdravo moze li da spodelite nekolku iskustva vo vrska so Pedagoski fakultet- Oddelenska nastava?
ама предгрупа ќе и биде Спасен со бендот негов, така викаат :D
Интернет програмирање на клиентска страна ми кажувале дека е многу тежок предмет. Другарка го имаше ама не можеше да го положи па избра друг.
Веќе нѐ отпуштија денес за жал.. Два часа пред работно време бевме известени сите.
Фала ти многу Да и ја приметив навечер има некако, а денски е намалено Дали може да ми препорачаш кој калциум го пиеше и како, во смисла кое време...
:mm:
Специјален поздрав до ..... Болва и ...... Плевна.:)
Ја ко шо знам, пон-пет, можда грешам али не веруем.
За последниве две, зш не? сум бил ко ептен помлад, ама не ми делуваат ко да не се за млад пар, освен што е удолница и чоек може да рикне таму скроз.
Каде е ова? И дали работат во сабота или недела, треба хормони да испитам. [ATTACH]
Да, мало место само што е погодено за повозрасни парови. Мирно место е, чиста вода и плажа. Сите градови што се на 2 крак имаат чиста плажа и вода....
Така е, ама и да живее со нејзините треба да си каже, а не да молчи, не е она дете од 15 години да молчи. Она изгледа и одговара оваа ситуација па...
Ја сум стара школа - Електро секогаш у секое време ќе бидеш компетитивен (освен ја месециве, ваљда пошо пребирам)
Правниот според мене е губење време, а е тежок. Во однос на медицината само специјализантите се добро платени, општите лекари слабо. Доколку си...
:rofl::rofl:значи нетепаат само моите
Да вежбам и трчам не ми е изводливо ради Х причини. Ми останува 2 саати после работа и 2 саати навечер свои. Тие ми треба да се ефективни за мој...
https://1flix.to/watch-movie/watch-zack-snyders-justice-league-67922.4791580 Нема потреба за рецензија. Кој знае, знае <3
Fala mila ke baram da pravam 3deho.
Омг, омг. Рита Ора за Илинден. Малку Голема Албанија, доста бевме Србистан за најголемиот македонски празник.:bug: Топ песни ми има инаку, далеку...
[ATTACH]
Separate names with a comma.