Dali moze nekoj da spodeli iskustvo so topolino? imam next2me krevetce od kaj niv zemeno ama sve sto im e na zaliha e vo red , se javiv pred 4/5dena...
Ласер беше. Одмарам ама и активна сум по дома. Благодарам на совет!
Zdravo Ve molam za mislenje za Diana Belevska za rabota so dete od 15 godini.
На Гак матичен нема. Мора да најде матичен и со упат на Гак. За оваа проблематика, Катерина Николовска или Ива се доста стручни.
И мојата е во државна без ммр. Ај мојава е година ипол. Ама имам и комшиски поголеми од неа, исто без ммр се.
не е мармалад.. туку е сос за американска пита од јаболка. И тоа белото не е шлаг туку крем сир.
Za roditel mozes da zemes boleduvanje Toa se vika nega za treto lice.
Битолчанки, дали има снег Ниже Поле, каква е ситуацијата?:)
Во подрум имам шпајз соба во обични регали од ивар серијата. Најдобриот дел ми е што од кујната имам врата на подот кон винскиот подрум и од винскиот...
Супер, фала ти многу за информацијата :l:
@danichap ти 4 деца , јас 3 ]:) оди најди крај . Нашава куќа е голема , дневниот престој е прилично голем ама кај нас проблемот е што имаме многу...
Благодарам
Дај боже да се среди, јас почнав да прашувам дали ставаат анестезија за сечење веќе пошо дома нема шанси да му го отвориме сами. Ем он не остава, ем...
Babylino има 8ца гаќички. Ги имам видено во Веро (Џамбо), ама дали ги има секогаш, не знам. Еве и овде:...
Женски каде испитувате феритин, има по приватниве?
не може на ГАК да се избере матичен гинеколог, тоа е терциерна установа
Мојот дечко е 20 месеци и има 20 кила. Користев памперс премиум 7ца но сега се прави потоп преку ноќ, а нема поголем број од 7ца. Препорака за...
Lp?
Инаку втор пат поднесувам. Се надевам ќе биде успешно. А матичната малку ми е, ако прашаш одговара... Јас си терам до крај... Кај матичната правев 2...
Ама со договор за дар, мислам дека не можат да спорат.
Separate names with a comma.