Млади сме.. ама со две деца 2 годишно и другото неколку месеци. Барам да е нешто складно со цена ама и на плажа, за мајката бар од прозор да може да...
Ендокринолог е специјалист што повеќе ќе ти помогне отколку гинеколог. Магично стапче и трајно решение за проблемот за жал нема. Многу фактори играат...
Јас одев на ерго терапија, продолжив да одам на масажи. Ама имам страшна лепенка, маж ми за тоа време мора да е со сите тројца во близина, ама ете...
Imam 1paket od svetogorskite manastirski proizvodi...
Колку го продаваш релаксаторот?
Изјава од вчера. Јас: Дојди да те облечам, ќе закасниме за во градинка. Он: Чекај малку мамаа, смири се малку! (facepalm):D А ни повишив тон, ни бев...
Можеш да побараш и второ мислење во друга клиника.Сепак мое мислење е дека треба да го решиш септумот прво.Можеби и биохемиската е последица на...
Не, не грешка се изразив. Моја грешка! Псакудија не е за млади, овие другиве се, особено Неа Мармарас, погодено.
Масло од црно семе. Black seed oil.
Zdravo devojki jas sum nova na forumov ke ve molam za sovet imam 30 godini. Vcera bev vo Plodnost kaj doktor Tase za negoviot grd pristap nekam...
Здраво, ми треба приватна градинка во реонот на маџари, ченто, инџиково, автокоманда или аеродром но блиску хотелот Hilton . Дали знаете дали има...
Здраво, Некој да сподели искуство како се движат платите за правник во сектор штети, во граве осигурување неживот?
Мене ми е железо 4 феритин 6. Хемоглобинот помалку од 100. Поради крварење во дуоденум, ме вклучија на терапија со парентално железо. Примив 5,...
а кога правевте драга и каде ако може да ми кажете? Јас правев во Систина и многу сум задоволна и велат индивидуално е зараснувањето на раната, па...
Куриња не им чачкам, освен на бебе на бањање да му го измијам, пошто е многу мал за сам. Поголемиот е 3 години, сам си го мие, не дава никој да му го...
Во Битола приватен доктор за ехо на дојки.
И јас бев активна и затоа крварев околу 2 недели некаде отприлика ама веќе 3 недели мислам дека е многу не сум сигурна. Иначе да одмор значи...
А не ли смее да се носат свои спаваќи или не дозволуваат? И влечки за туширање? Мислам општо свои работи од дома смее да се носи на користење таму...
Работат и сабота и недела за испитување хормони. На клинички влегуваш од главниот влез, па вртиш на втората уличка десно нагоре, после Токсикологија,...
Separate names with a comma.