@IRBBB , и кај нас исто. За Мрп ми рекоа до 13 месеци да прими. Или извештај од доктор зошто не прима или да не посетува градинка. Сега повторно...
Дали убаво хидрира? Нормална кон сува ми е кожата и си барам нова крема
@Ladyme до кога се препораки за омега да се дава?
Биотек има пакет за оспитување на репродуктивни хормони, 3000 беше ама можно е да е поскапено. Јави се во контакт центарот за точна цена.
Во кој ДМ ги има кармините и колку се? Оваа е таа црвената нијанса, многу убаво изгледа, ја проба?
да стварно е ефтина а исто е квалитетна како другите што се по 5,6 иљади
Здраво, можете ли да ми препорачате добар педијатар во Карпош?
А зашто отиде, по надеж или за решение? Можеш да побараш второ мислење ама ако не им веруваш на докторите, како веруваш тука на рандом членки кога...
Некој искуство со работа во gyro house? Спремач на сендвичи или на каса?
So tolku nizok Amh,nema zosto da cekas.Ama obavezno ostrani go subseptumot,pred da pocnes.Mozes da si pobaras i vtoro mislenje,no sekoj bi ti rekol...
Зошто ?
Јас резервирав во кампот во Арменистис, mobile house. Исто со бебе и мало дете. Кампот е преубав, снабден со се, плажата е совршена.
Дај кажете некој лек за забоболка ме откорна од болки?
Можеш во секоја биохемиска лабораторија ако имаат реагенси, треба да прашаш. Околу 800-1000 е еден хормон. Јас на приватно испитував пролактин-800ден...
Moj sovet e histeroskopija za septumot prvo. Tashe ima grd pristap so pacienti ama znae sto pravi. So nizok amh na site im vika invitro za da ne se...
Јас кога ја запишав малата, прашав за ММР затоа што не и беше според календар примена, негователката ми рече, не бараме која вакцина е примена, туку...
Со инат дете како се справувате ? :rofl: Со Тантруми некако фала богу се справуваме ама кога ќе го фати инатот тоа е страшно (facepalm)
Дечки ме интересира дали може да отидам да испитам хормони на приватно без упат? И ако може,каде и ако знаете цена
Да да секако ќе одам закажав за понеделник. Д-р ми кажа контрола за 1месец... раат се нема...
Правилно и неправилно е многу црно бело гледање на работите, ќе видиш во текот на мајчинството и неговите предизвици. Не секое "правилно" резултира...
Separate names with a comma.