Ееее тој ми е на wish list за наредна година... Која цена се тие?
Не можеме да роматнизираме неверства, да оправдуваме швалерки и швалери и мажи/жени кои тоа го прават. Требало да ја остават на мира, а она немала...
Депресивно :u:
Нас 50 евра кумовите ми донесоа Славевме дома
Gi preporacuvam novite puteri za telo na Afrodita, preubavi se
Продавам кревет за масажа и депилација, во одлична состојба користен неколку месеци. Купен е во Депилеве. Цената е 8.000 ден.
Продавам кревет за депилација и масажа, во одлична состојба, користен неколку месеци. Купен е од Депилеве. Цената е 8.000 ден. Во Скопје се наоѓа...
Немам пиено ама може да пречи, јас ферофект пијам одма после ручекот и немам мака, а имам осетлив желудник.
И со доживотна издршка нема оспорување
во кој град е ова? @DaftyCrafty
Ima li nekoja dijagnoza sto moze opst msticen da izdade 15 dena boleduvanje makar i na privaten specilist ( ortoped,internist bilo sto) da se plati...
Јас имав септум првим го решив па почнавме со ифв.барај 2ро мислење
Женски кујна јас видов во Синсеј во Драчево пред некоја недела, нез дали уште има ама ете да знаете како инфо дека и на Синсеј има.
Кај мене исто во кујна е најголемиот хаос, собата на дете и библиотеката за книги :tmi: Додуша кај дете е само расфрлано со играчки, се средува за 10...
Искуство некоја да сподели со правење инсеминација во Систина и колку ја коштало?
@IRBBB , и кај нас исто. За Мрп ми рекоа до 13 месеци да прими. Или извештај од доктор зошто не прима или да не посетува градинка. Сега повторно...
Дали убаво хидрира? Нормална кон сува ми е кожата и си барам нова крема
@Ladyme до кога се препораки за омега да се дава?
Биотек има пакет за оспитување на репродуктивни хормони, 3000 беше ама можно е да е поскапено. Јави се во контакт центарот за точна цена.
Во кој ДМ ги има кармините и колку се? Оваа е таа црвената нијанса, многу убаво изгледа, ја проба?
Separate names with a comma.