Веќе 4 месеци како пијам железо од 100мг, никако подобрување неам, ај ќе го пијам уште два месеци и да видам шо ќе биде. Неам веќе ни вољја да идам...
Скопје.
Koj kapsuli gi koristite za sadovi od koj ste zadovolni i kakva sol koristite.Zemavme mashina ama poima nemam sto i kako bidejki nemam koristeno do...
Здраво, ќе може ли некој да ми каже информации околу следните предмети: - Управувачко сметководство 1 - Финансиски пазари и институции - Бизнис...
Влечки можеш да си земеш, јас си носев за туширање зашто таму даваат од оние како собни папучи. За спаваќа не знам ама мислам дека немаш потреба да...
мамички, мамички имам прашање, дали случајно некоја има и продава транспортер за овој модел на количка?...
Дали аквариумот мора да има светилка ?
Дали имате искуство со Станче или Стефан во Дл Арт за невестинска фризура?
[ATTACH] [ATTACH]
Јас знам дека ми е од обилни циклуси, кога бев трудна бев раат и после тоа некоја година. Како почнаа да работат хормони по старо или кога се деси...
Те барам.
Пробај уште еднаш да ги контактираш ако гледаш ги нема ден два, не се надевај мн на нив :D
Па уште ми е во стомак а резервирав од 1ви Јуни :D:D:D Ризична бременост носам, не се знае кога ќе се породам, но ајде пошо сме Февруари а Април ми е...
Пресреќнооо добив прекрасна вест :sun::f:
Мислам дека сите ние треба да се испитаме за бета таласемија, цел живот со пиење апчиња и пак ниско железо не е нормално, сигурно има друг проблем,...
Девојки, ако имате осетлива кожа, иритации, црвенила или контра ефект од некој производ, овој тонер е СПАС. Фаворитче за цел живот. [ATTACH]
Еве јас сакам во живо, никако компјутерски. 8-|
Separate names with a comma.