Мајки помош За 2 дена полниме 4 месеци, навечер добро си спие се буди само еднаш за јадење...Ама преку ден, ужасс... Ни 2 дремки немаме, спие 10 мин...
Дете скоро 8 месеци демек 2 оброци, ама по кратко боледување уста не отвара. Спас, трик, чаре некое ?
За да видам дали може да се контролира со храна. Не дека бев без храна, но не беше богата со јаглехидрати, а пример испив 1л јогурт вчера, па потоа...
Кај мене во кујна има една фиока што нема ред. Ама хаос невиден. Таму стојат пластични чаши во 6 бои, пластични чинии исто во 6 бои, други чинии,...
Девојки да прашам за закажување во плодност кај Таше за ивф консултација дали многу се чека и дали работат во сабота
Исто бев со прво дете, а тоа така оти се розево беше прикажано на нет, пред 8 год немаше толку видеа како сега кај што кажуваат реалост со деца оти...
Во поликлиника Букурешт
10+ Д: палачинките од вчера (овес банана јајце млеко) со путер од кикирики, капини, грчки јогурт + шмукалче Р: телешко со црвена пиперка компир...
Здраво, бебчето на 16.02 полни два месеци треба да почнеме со вакцинирање. Живееме по адреса во општина Карпош, знае ли некој каде треба да го...
Proveri I tiroidna
Кога ќе ми текне дека грчевите кои не беа и онака страшни и станувањето 2-3 пати ноќе за млеко ми личеше како крај на светот, ми доаѓа да се спукам...
Поентата на скандалот беше, русите продив американците . Во меѓувреме турбоТрамп ги укинува небулозите, дури турбоЛајен од денес ни кажува дека...
Klimovski i Gelev
Искуство со златара маслинко во Битола или златара Пепи од Куманово?
На сите исто ни поминува времето. Јас само се смеам на муабетите дека ке родам 5, ама до 6-7 месеци јас стварно имав бебе бубалче, кај ке го оставиш...
Искрено е добра почетничка плата но никако не е добра на долг рок за лекар што завршил толку макотрпен факултет од 6 години. Јас работам во здравство...
По операција на крајници се закашлува на моменти. Искуство некој? Денеска е 17 ден од операцијата.
Лајкот за поддршка. Во чекање ми помина времето да дојде тоа полесното.
Дел од стварите шо ми се свиѓаат. [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Кремот ми е подобар од...
Да одлично, планирајте да давате есен зимски период има повеќе настинки, тогаш и омега и д3 ќе се повеќе од корист. Преку пролет лето пауза. Д3 е...
Separate names with a comma.