Ок, јас се контрам, оти читам што пишува- дека дели соба со помалиот брат. Не сум компетентна, важи(highfive)
Биодерма немаше попуст, пред малку ја купив Атопи без попуст :(.
Полипи во носот или трет крајник, како што ти кажаа побарај друго мислење. Да видам едни капки дали се за толку мали деца, ќе се снајдеме ако си од...
Мојата големата е 5 веќе уште си има замислено другарче Петија и ' се вика :D од 3 и нешто години го има.:D Близнаците се уште мали 1 год.и 8 месеци...
Земи си скафандер за секој случај, кој носи не проси. Освен ако не одиш кај Џоки, таму е вечна пролет:D
Види, за многу работи се контраш. За било која тематика, насекаде. Имам почит спрема тебе, ама просто не си компетентна да советуваш на темата. Да...
Среќен роденден само убавини
И јас сум психички подобара откако не цицаат еве веќе 5 дена,па и си спијат подобро да бидам искрена. Е сега физички сум уморна секако со 3 деца...
Ние скоро славевме роденден подароците беа отприлика 15-20 евра.
Многу е важно колку ти е амх. Тоа ќе ти каже колку би имала. Јас на 39 правев со многу низок амх ми вадеа по максимум 2 јк. Последниот пат на 2...
Јас кажувам како што сум разбрала. Ти ако знаеш како од двособно живеалиште да направиш четирисобно за фамозниот клуч на врата- советувај. Детски...
Да ми кажете какво време се очекува од понеделник натака, дал да се носат скафандери или може да се пројде со јакниче некое
Јас мислам дека се моментални чувства и ќе поминат. Немој да расипуваш љубов за некој што само ти се допаѓа или ви иде муабетот. Постави си граница...
Реков јас оваа година на плажа одам со бомба тело обликувано од тренер бебе :rofl::rofl:
Наоѓај стан со кучето под кирија, ако треба барај цимерки да делите. Бриши ги твоите и брат ти од животот и терај.
Некои дипломи од државно средно училиште се признаени во италија,поточно јас имав барање за признавање на козметички техничар,за да продолжам да...
Среќен роденден @IronLady На тема родендени, што и колку се носи за роденден на мали деца од градинка? Лани ми беше полесно оти ги знаев...
Не можам да ја заклучам собата зошто имам и помал брат, си ја делиме собата.
Исто и ова joie седиште е на попуст и има добра adac оценка и плус до 12 години е, некој да не го има за искуство?...
Ај не паламуди многу-многу. Лесно е да кажеш стани, оди стани од нешто што те следува. Вака позади тастатура силни, а не се секирај. Ако ја...
Separate names with a comma.