Правеше и гастроскопија и колоноскопија? Каде? И мене ми дадоа еманера, ама ми закажаа и колоноскопија. Малку сум исплашена.
Морав да го решам, што е ова галама у ниедно време, нели треба некој да спие ]:) :D :yawn:
Затоа компетентно дебатираш на темава, со искуство. (highfive)
Многу од ликовиве се тотално некомпетентни да дебатираат, ем незрели, ем немаат нишо доживеано за да солат памет. @Biljarkata ги реши, гасиме нет....
Погоди ме остави заради интелектуалка... :sweat:
Кокосово
Оди сеа и твојот да не те остави, или можеби со колешка да има интелектуални софпаѓања, од кај знаеш.
Ако вака мислите ич не треба да не изненадува кај оди светов, загреота. Заљубеноста е минлива, љубовта останува. Без да го цитирам џипити, да ви...
И ја би исто :rofl: не ради глумецот.
Ради форумов ме остаи. ;(
Сакаш конструктивен и убав муабет? Ти имаш потреба од некој да бидиш слушната, да разговате и слично, ете сте се погодиле со хоби. Со овој тип...
Важи мамасита, ќе го викнам и маж ти да не му е досадно дур ти дебатираш на форумов без престан. :D лол
Мислам на пелена Гаќи. Бидејќи се со ластик и не се изместуваат како обичните пелени кои се со лепенки. А и не закопчувајте боди да не ја притиска...
Значи преглупа беше споредбата, што да вратам на тоа? И не, у клан не сум, не сум од форумските миленичиња за жал. Не напаѓам, дебатираме само.
@TutiFuti си постапила повеќе од океј. Помина тоа време кога ги учевме децата со секого да се дружат. Е сега не, ги учиме од секого да се пазат. Ако...
Важи (y) Утре маж ти, вака исто нека ти каже, па дојди правдај го тука.
Знаев дека педофилија ќе го пишеш, толку само и ви треба на вас. Доволен е еден синоним, за да вивне цела војска во напад или подобро речено клан. :)...
@TrueToMyself како решаваш да вараш по тебе, онака желба ти доаѓа, ај бе досадно ми е, сакам авантура? А за педофилија не е темата сачувај Боже :x
Па истото и ја тебе те прашувам.
Си дебатирам бе, несмеам ? :?: Мора сите да се слагаме на крајот ?
Separate names with a comma.