[ATTACH] The Housemaid (2025) Не сум голем фан на трилери, ама овој ми остави многу добар впечаток. Не очекував да се развие дејството ко што се...
[MEDIA]
И да не се заборави девојкава доби шамар од брат и,во расправија.А вие кај што гори огнот масло додавате,да ја заклучи собата.За една соба од 10...
Ауу колку е луда оваа Ѓорќем како и да се вика, како некој сериски убиец ми е Фатих поарно да го сменат, ептен ладен тип е , една фаца има, и за...
Правеше и гастроскопија и колоноскопија? Каде? И мене ми дадоа еманера, ама ми закажаа и колоноскопија. Малку сум исплашена.
Морав да го решам, што е ова галама у ниедно време, нели треба некој да спие ]:) :D :yawn:
Затоа компетентно дебатираш на темава, со искуство. (highfive)
Многу од ликовиве се тотално некомпетентни да дебатираат, ем незрели, ем немаат нишо доживеано за да солат памет. @Biljarkata ги реши, гасиме нет....
Погоди ме остави заради интелектуалка... :sweat:
Кокосово
Оди сеа и твојот да не те остави, или можеби со колешка да има интелектуални софпаѓања, од кај знаеш.
Ако вака мислите ич не треба да не изненадува кај оди светов, загреота. Заљубеноста е минлива, љубовта останува. Без да го цитирам џипити, да ви...
И ја би исто :rofl: не ради глумецот.
Ради форумов ме остаи. ;(
Сакаш конструктивен и убав муабет? Ти имаш потреба од некој да бидиш слушната, да разговате и слично, ете сте се погодиле со хоби. Со овој тип...
Важи мамасита, ќе го викнам и маж ти да не му е досадно дур ти дебатираш на форумов без престан. :D лол
Мислам на пелена Гаќи. Бидејќи се со ластик и не се изместуваат како обичните пелени кои се со лепенки. А и не закопчувајте боди да не ја притиска...
Значи преглупа беше споредбата, што да вратам на тоа? И не, у клан не сум, не сум од форумските миленичиња за жал. Не напаѓам, дебатираме само.
@TutiFuti си постапила повеќе од океј. Помина тоа време кога ги учевме децата со секого да се дружат. Е сега не, ги учиме од секого да се пазат. Ако...
Важи (y) Утре маж ти, вака исто нека ти каже, па дојди правдај го тука.
Separate names with a comma.