Епа тука лежи зајакот, значи не е само колега, него е колега со чувства што утре да и се закачи на некоја предновогодишна, оде воз у кукуруз. Мислам...
Оди, оди во Гевгелија. Гостопримљиви се првиот ден додека те скенираат дали имаш или немаш, е после кога ќе почнат да те дерат.... :rofl::rofl: Па и...
Види дали имаш достапен апдејт. Ако нема, тоа е тоа
Сечено,лепено, монтирано! Од кај сега јас вакво нешто?:drunk:
Имам супер колеги со кои сум кликнала, си муабетам и ми ја прават работната средина ептен пријатна. ≠ 2 месеци сум во...
И сега што да правам? Да одам до УЈП?
Love-hate релација имам со штикли. Се "запознавме" крај на средно школо, 17-18 не се сеќавам точно. Јас плус сум 175 цм, па не е дека баш ми требале...
Дап, ама после работа не мислиш на нив нон стоп така? :)
Знаете, супер е што сте толку сигурни во себе, и машки и женски. Ама животот ќе ве демантира, верувајте, порано или подоцна. Не е тоа либерализам, ни...
Период...мојава на 21 месец истото го прави некогаш
@Lovebug01 @TeddyBear_22 Ако не најдете термини, одете во Понеделник со приоритетен, јас бев, ме прими мене.
Добро бе што ви е што и се нафрливте? Дури и дијагнози и лепите. Пре би рекла дела вие си проектирате ваши лични незадоволства врз проблемот на...
Купка за бањање Млеко за тело, крема за лице Крема за пеленска регија со цинк оксид (смирува црвенила) Обична помрсна крема (јас павловичева...
1. The Good Place (S1-4) 10+/10 2. Man On The Inside (S2) 6.5/10 3. Sean Combs: The Reckoning (limited series) 7.5/10 4. Anne with an E (S1-3) 10+/10...
Не знам за тоа, но јас повеќе контакт имам со вистинските жители на градот, наместо со дошљаците. Еве и кај нас во Скопје е исто. Пола Струмица,...
Баш има посочено дека дечко и е се што некоја жена би посакала, дека правел се за неа, итн...
Колку и да звучи клише… ама со пари мислат дека можат се оние што ништо друго немаат да понудат :)
Ништо не може да му биде, можеш утре да не му дадеш
Немој да се откажуваш, ќе ручка не се секирај, не и дошол денот :D твојата сигурно спие штом не јаде :rofl::rofl: викаат или едното или другото двете...
Јануари 1. Evil Influencer: The Jodi Hildebrandt story (2025) 7/10 2. Scary Movie (2000) 7.8/10 3. Scary Movie 2 (2001) 6.5/10 4. Shrek (2001) 8/10...
Separate names with a comma.