Ја превроваш или само ја загреваш?
Оптика Визус
Не знам, зашто мојава па се дави во млечни производи и затоа не би земала. Иначе од кога е родена пробани се сите ад млека, не сакаше ни едно да...
Охрид ,Ресен ако отидеш од друг град голема веројатност има и ќотек да добиеш ;(
[ATTACH] Мене лично ми е овој врв, баш мириса нежно. Ако имаш прилика ѕирни го.
Мала криза да фати во врската или брак и во меѓувреме ако се појави личност која што ќе ја пополни таја криза или нештото што фалело во бракот или...
Јас правам, истово прашував пред некое време
Каков ориз давате? Јас досега го давав на Холе ама не ми е некако убав а и ја фрлам скоро цела кутија бидејќи нели треба да се користи 3-4 недели по...
Мојава 5 има кецовите доле па горе и сега лева двојка доле... не знам дали ќе има следно или пауза :rofl:
Јас лично не верувам дека има чувства спрема него. Симпатија да, ама чувства, не. Оти треба многу долго време да поминеш со некого, и да имаш доверба...
Па пак овде не станува збор за искушение. Искушението е краткотрајна искра, минливо, опционално, нe вложуваш енергија ни време да го мислиш....
Проблемот е во терминологијата што си ја користиме кај ваквите емоционални неверства. Велиме „се случи некаков клик меѓу нас“, небаре кликот е живо...
Истото го мислам дека се премногу низок левел , лугето што чекаат работна позиција таму џабе си прават стрес 99 посто ги примаат сите .
Koi od slednite e ubav, da e nezen jako nezen ne jako tezok haha znam deka se e stvar na vkus no da ima nezna sveza nota[ATTACH] [ATTACH]
Шестиот го вади сега. Прво доле кецовиге ги вадеше еден по друг па горе кецовите еден по друг па горните двојки една по друга
За дома не треба. За надвор ќе си земеш од оние меките што се вртат на сите страни за во случај да сака да застане пример додека пиеш кафе во двор :D...
Еве, не знам, како дефинирате вие искушение? Постои или не, ако постои, како го замислувате? Јас и во викенд ги мислам:D, толку се неспособни, што...
Девојчево почнало да чувствува нешто ама на самиот старт на тоа, свесна е дека не е во ред. И сече во корен, толку. Има чувства кои се само минливи,...
Пишува дека и се појавиле чувства за друг маж, кои биле резервидани само за дечко и. Ова е повеќе од искушение. Ова е емотивно прашање, дали сакаш да...
Separate names with a comma.