Годината без лето 1816 год. била година во која немало лето. Ова било поради вулканска ерупција во Индонезија, најголема во последните 1300 год....
[ATTACH]
Кевна слика испитај мене така ми беше од паднато железо.
За првото бев со спинална Анастезиологот многу ми помагаше со разговор и што следи.убаво е.За Второто целосна анастезија зашто спиналната не...
Јас најчесто ги зимам парфемите на Fragnance.mk,преку Iute секогаш кога има акција си зимам по 1, најчесто за парфем од над 5000 добивам 1000 денари...
Womens In Your Town - No Verify - Anonymous Adult Dating https://SecreLocal.com Womens From Your City - Anonymous Casual Dating - No Verify
Што посмирена толку подобро за тебе. Само размислувај дека за брзо ќе си го видиш бебето. Биди храбра (fingers) немам искуство во Мк, во Гер се...
Ne znam da citiram hhh
Takaaa eee
Од сега натаму ( ако не го оставиш мислам ) , на последно место ! Многу ми палат фитиљ такви луѓе . Јас да сум му жена :punch: ќе го вратам на...
Па и јас сум искрена, ств обожавам да дискутирам со луѓе кои ме отупуваат. Еве како на пример со тебе сега :inlove:
Темата е по активна. Треба од Аптамил цезар 1 треба да поминеме на Аптамил 2 (пронутра земав) ама после сите повлекување шубе ми е да му дадам иако...
Брис во главно. Фала ти, ќе почекаме до понеделник тогаш.
Ne te vregja, ti kazue iskreno
Затоа кажав , дека ќе најдеш лоши момци кои ќе те третираат лошо ако ги слушаш нив.Мирните тоа ги снаоѓа .И јас бев ваков случај ко твоите родители...
Има обична, а има и кор биопсија.
Обожавам кога некој ме вреѓа при недостаток на вокабулар и општа култура :inlove:
Колку што разбрав,бебе спие од 18:00 до 5:30? Тоа е добро време. Моето спие од 19:00 до сабајлето до 7:00. Будно 2 часа па пола саат дремка. Така...
Груевски е новиот Вучич [IMG] Во последно време нешто ми се случува со фб , па Николче уште од паризер ми нема искочено :rofl:
Separate names with a comma.