Јас не се плашам од боцкање спинална, ама затоа се плашам од самиот момент така да лежам и да гледам во плафонот а никој да не е до мене да ми напраи...
Тимот си прават муабет меѓу себе, лабава атмосфера е, ќе се опуштиш, секако ништо не осеќаш. Јас ги слушав што зборат. И само памтам ладно ми беше...
Дали може да ми кажеш каде било ова гак, чаир или приватно?
Честитки! Живи и здрави да сте двајцата! :inlove:
Обично истата музика оди и дома денски за нешто плус пари од договорената сума за вечер. Нас ни побараа 100 евра плус од договорената сум за вечерта...
Мислам до кога ќе бидам вечен губитник?Тоа нема смисла повеќе,губи еден,друг ,имаш некој кој како да го немаш.Лудило некое што мора да заврши
Дај боже и тука да се погоди така некој. Од една страна се плашам многу ама од др едвај чекам зошто имам баш тешка бременост.
Да се надевам дека и во државна е така.
Гак или чаир е ова?
Да, постојат и не се толку ретка појава. Скоро 1 во 42 случаи на близнаци се од двајца различни биолошки татковци. Не би рекол дека се двојајчани,...
Годината без лето 1816 год. била година во која немало лето. Ова било поради вулканска ерупција во Индонезија, најголема во последните 1300 год....
[ATTACH]
Кевна слика испитај мене така ми беше од паднато железо.
За првото бев со спинална Анастезиологот многу ми помагаше со разговор и што следи.убаво е.За Второто целосна анастезија зашто спиналната не...
Јас најчесто ги зимам парфемите на Fragnance.mk,преку Iute секогаш кога има акција си зимам по 1, најчесто за парфем од над 5000 добивам 1000 денари...
Што посмирена толку подобро за тебе. Само размислувај дека за брзо ќе си го видиш бебето. Биди храбра (fingers) немам искуство во Мк, во Гер се...
Separate names with a comma.