Фала ви многу на сите женски, сите да сте живи и здрави :hug:
Многу течности ама ладни немој тополо, сируп за алергија и чуавј дома поладно. Ако е вирусно ќе помине. Јас со големиов патам со ларнигити и веќе...
Добро, ќе почекаме. Дека мн мрдаше некако гледав да ја задржам и не видов како ја боцна баш.
[ATTACH]
Ние користевме Аптамил пронутра 2 сега се префрливме на Новалак 2.Бебе пие од млекото нема проблем.
Да да
Кај нас се појави послем 30 дена.Ке почне да биде како црвено,па виолетово па ќе се појави како корка,е тогаш пазиш при облакање .Сега е црвенко ама...
Ме интересира вашите 6 месечни бебиња што се на АД колку пати се будат навечер за млеко? Моето од бебе што стануваше само еднаш за млеко сега станува...
Обично мачките се лепат по тие што не ги сакаат. Јас не ги сакам, се плашам од нив. Имам трауматично искуство со една мачка кога бев мала. А со...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Едно прашање, ставивме Бсж, прематурче е моево не прими во болница. И сега поминаа две недели ништо нема на раката, чак што више не се гледа кај е...
Чувството кога мачката се пика во тебе, ти седи во скут и прави: [ATTACH] :l: И има луѓе што не сакаат мачки. :o Нешто толку слатко, убаво, мило....
[ATTACH] [ATTACH]
Најубаво е рано да се легнува и рано да се станува. :inlove:
Носи на доктор, штом се сомневаш. Мајка на дете со ларингит. Сме имале и полесно и потешко. Давам шируп еднократна доза со дексаметазон. Нека го...
Separate names with a comma.