Ако ве фати реума како мене, џабе ви е и трчање, и кревање и се, ма ако сакате и на глава стојте по 2 саата, пак ќе ве болат коските :D. Па тие...
(facepalm) Морално супериoрно било да кажеш дека треба да го испочитуваш партнерот со кој си во долга врска од 7 год. и да не се впушташ во емотивни...
Не. Не. Не сум купувала во Стокомак. Само се надоврзав на членката. Мене Стокомак ми е некако сумњив со квалитет.. мое мислење.
Фала ти многу мајка, се плашам премногу бидејќи цела бременост ја поминувам во страв. 3пати искрварев, со болки, сите можни вируси и грипови ги...
Најголемиот апсурд е дека ако имате деца, мораш да комуницираш со него. Има центар за соц.работа кој те обврзува да комуницирате околу децата, има...
Паркинг во рамстор или во diamond колку чини од час?
@Mrs. right И нашето е некому туѓо! :inlove:
Без грижи, ова треба најмалку да те загрижува и воопшто не е страшно што ќе си будна, тие си зборуваат меѓу себе ама за ништо што би можело да те...
Не е нешто најубава варијанта ама јас со маж ми знаеме во 11 ноќе да пиеме па се наоѓа. Јас без млеко секако го пијам па и малку виски ако му стаиш...
Туѓото увек поише те фасцинира, восхитува, и се хвалоспева :inlove:
Да, то. :inlove: На вкус ми е исто како ова шо го земам мелено од Мексико само шо нема кофеин. 100/10 А, инстант до сега од Кам имам пробано и по...
Не, не звучи. Ќе кажам само, осетете го на своја кожа, ама да сте од другата страна, на партнерот после тие 7 години да сте му станале монотон/а, па...
Инстант. А турското од веро е друга димензија. Најбоље кафе што сум го пробала (со папагалот, црвено)
И тие ги има Стокомак? Стварно се немам опулено во делот кафиња зошто си имам за секое кафе замислена продавница и во други не ни погледнувам. Веро...
Секоја овулација точно ја осеќам, менструација не ама затоаа овулацијата хаос. Ме корнат јајниците
Се согласувам. Единствено предложив да не брза затоа што напомена дека не бил страшен нападот и што може дома да прави во такви случаи. Инаку знам...
Да не е обратно? :wasntme:
Не мешам поими туку ти не знаеш да читаш.
Користам Lavazza decaf за Dolce Gusto.
Моеш ти? :inlove: Wow :o
Separate names with a comma.