Колку возрасни бевте? Не сум била, на слики ми изгледа мал тој дел
Сум ми има Скечерс што светкаат, како што читав за нив не се препорачува перење во машина, туку сум ги чистела со четка и со туш или под млаз вода во...
Во сеф никој не чува пари, а уште помалку МКД. Тука е главен момент за која вредност стнува збор. Ако гаранцијата е до 50к евра, сеф е подобра...
Видете во Esotiq во ГТЦ. Јас сум Е корпа и последно оттаму почнав да купувам и долна облека и бикини. За разлика од Lisca има избор на бои и модели,...
Грешка сте, тоа е молитвата против магија ја има во православните молитвеници,ги има повеќе. Посетете го православниот сајт ,"Покајание" овде се...
@bokace1 имаше скоро пишано дека била, сега не знам дали баш во меѓувремено престанала да работи, еве може она знае :)
Dali nekoj dobil isplata za porodilno za Januari?
Да, се плаќа 800 денари. Моите се вакцинираат со години.
Во поглед на вакцина како вакцина нема, но искрено во ова лошо време не се знае, исто како со ковид вакцините.
Нема штетни последици?
И BoxPost очигледно :)
Таа молитва исто така е од бајачи и гатачи. Не постои во црквата и религијата
Via Post
Devojki zdravo, mi treba informacija okolu porodilnoto. Na drugarka dogovorot ( na opredeleno e ) i vazi do 12 april. Bidejki ne znae dali ke go...
Нема, треба да се јавиш на телефон и конкретно да прашаш за тие што те интересира. Јас конкретно за тие што прашував можам да напишам. Златко...
Да си се надоврзам на прашањето, пошто ќе се помирам со дезените изгледа. Во машина ги перете вакви патики и воопшто на вода како реагираат? Во лето...
Здраво ќе може да те замолам да споделиш инфо од каде ги купи гаќичките со превозни средства?
Се плашев самата од себе да си признаам ама изгледа тоа е единственото нешто за да си помогнам самата себеси, можеби се заљубив, можеби да. Иако...
Имаш помош од некој да го задржите односно притиснете малку за да може едниот да стави а едниот да го држи? Инаку друг начин нема, или да пробаш да...
Ти благодарам :)
Separate names with a comma.