Го варам заедно со манџата, или ако е со зеленчук прилог, го варам заедно со зеленчукот и и го сецкам поситно и така го мешам. Го јаде секако.
Пробај вака, кај моето поминува. Ама на многу ситно исецкано. Измешано со другиот дел не се ни приметува, се заедно џвака
Debar maalo vozese ili aerodrom?
Фала ти. Моето не сака да го џвака, дури и кога е блендирано бидејќи е мала количина и е со рачен блендер има кончиња и така не го сака.
Не вреди. Мирот нема цена. Слушај паталец 8)
Нарачав три по интернет, џабе потрошени пари. Crystal Noir, Body од Burberry и One Million за маж ми и тој демек со една маслена капка. Траат 15...
Мајки на машки деца, дали и до кога им ги отваравте курињата на бебињата? Го отварав до пред 20тина дена секој ден по малку. На контрола педијатарот...
Пффф, во Кам маркет касиерките зимаат поголема плата, не судам никаква работна позиција, ценам секое поштено работење, ама викање на 100 интервјуа за...
За пудинзи, најголем фан сум на Zbregov. Сакам и шејкови од фирмава, се ми е највкусно накратко. Најмалку го сакам Imlek. Од јогуртчиња протеински...
Колку треба да качува на килажа новороденче доколку е само на мајчино млеко? На прв преглед после пораѓај имаше качено 200 грама. После една недела...
Виновен е женетиот маж . За Милица не знам ни што е ни што не е , ама Милица не го направила сама детето . Некој треба да го направи нели . И се...
Еве од колорес за јасли
Иста возраст е и моето. И пилешкото и телешкото ги варам подолго околу 3-4 саати и го делам во кесички, малку месо и малку бујон и замрзнувам. Вадам...
Zdravo ako moze predlog za doktor za eho na dojki posle doenje?Zavrsiv so doenje pq sakam pregled da napravam so kanalite dali e sve ok itn.
Кои протеински барови/пудинзи/колачиња/слатки ви се омилени? Кои се ептен лоши, никад да не ги пробаме?
Секако мене ми пукна се породив после 9 саати. Добро веројатно исклучок што издржала и не се породила, ама во друг случај нема да го чекаат докторот...
[ATTACH]
Едвај чекам да спијам на стомак. Не можев ради бебето у меше сега ради градите, правам вирчиња на спална. У пм
Нема уште ,јас не ни чекам пред 20 ти
[MEDIA]
Separate names with a comma.