Little land Тафталиџе
Здраво на сите. Од преслаба девојка цел живот, после пораѓај, терапија за анксиозност и асентра терапија за анксиозност качив 20 кола и сега дознавам...
Нови на пазарот во Скопје,претходно имаат градено само низ Тетово. Доста брза динамика на градба во Кисела Вода плус сега почнуваат уште една во...
[ATTACH]
Ау да, ми се деси у Гејт. Сама бев, празна продавницата, тивко, мирно, у време коа нема гужви, разгледував онака не баш заинтересирано, али влегов....
Ахахахахахаххахахахахахха, загинавввв...
Дали го има некаде да се гледа онлајн?:D
Ова ако има у ДМ кај нас, перверзии. [ATTACH]
Претесна ми е wow land за 35-40 деца, како ли ве собрало. Ние имавме околу 20 и многу беше некако наполнето, плус 20 не знам каде би се собрале…...
Homemade :mm::mm::mm:[ATTACH]
7/10. Murder of Quality - John Le Carre 3/5
Искрено не знам за таму, зашто и таму многу ретко влагам. Ама не ме чуди, во Дм исто некад знае да ,,демне" обезбедувањето. Не до тој степен како...
Пред година ипол бев во соборниот храм кај нас и на попот му кажав да ми ја испее баш оваа молитва и се наљути. Ми рече таа молитва свештено лице не...
Дали некој може да сподели искуство за третирање дехидрирана кожа? Го мијам лицето само со MOSSA White Currant пената за миење лице и ставам...
Во глобала е на доење, ама не секогаш цица доволно долго. Понекогаш се случува после 10мин да се тргне сама и заспива, не сака да продолжи. А млеко...
Тебе да те искарам морам. :D Со ваков мајндест нема никогаш да се преселите и повеќе звучи како да длабоко во себеси сеуште не сте одлучени или...
А пиеш ц***** с*****?
Separate names with a comma.