Ќе станам тетка :) поубаво чуство од ова нема :)
До толку им веруваа тука на докторите што по четири дози примаа и извакцинираа и 14 годишни деца (на една колешка, 14 годишниот син се срушил за...
[ATTACH] [ATTACH]
3.000 ден мислам беше,пиши им ќе ти пратат што се е вклучено,мислам само дека сокчиња немаше ама не плативме на крај многу. Па јас немав многу...
Обичен леб, од продавница. Вие не јадете леб? И ако не јадат па и не мора. Леб тост е веќе печен леб, зошто пак да го печете? Земете обичен леб за...
Крема баш за ветер од ДМ на Аверде. Мојот спие по 3 часа, ако стане пред тоа не се трпи, навечер борба, ама што да правам, подобро навечер да...
Те молам сподели. Мене ме убедуваа дека ехо на желудник не се прави:wasntme:
Нека каже некоја кое е подобро , да си земеме и ние :) ама да витка убаво
Значи ти веќе не примаш совети од германски доктори пошто сите се вакцинирани така ? Значи нит дете носиш на гермаски педијатар нит ти или маж ти...
Сепак биохемиска е кај мене.. Следен месец повеќе среќа Ве чекам вас со убави вестиии
@mKdevojce јас сум чоек шо комуницира директно. Ако им немате искомуницирано дека неќите да ви гибаат, можи да сфаќат дека е "се е заедничко" и...
Да од тоа двојното имаше од другото уште едно останато
А што има врска ако земала нешто за носење или пак чинии... Тоа е мое размислување, не мора да значи дека сум во право. Луѓе толку краток стана...
Со спортување ќе спречиш и кола ако проба да те прегази, ќе бидеш семоќниот Холк. :muscle:
Malku postar ti e postov, da se nadovrzam cisto onaka. Eve sme i nie. Pred 20 dena izvadeni krajnici i staveni dijaboli i sega kashlica, plus...
Бебето треба да седи исправено во хранилка под агол 90 степени, нозете да бидат доле потпрени.
Од каде се купени?
Зашто сигурно се во иста куќа. Не е лично негова и не смее да им забрани.
па деновиве со играчиве се мачев и на меше само така лежеше без ништо :) Ќе пробам и така…
Сега на тие месеци, веќе и видот им е почист и нормално да гледаат повеќе околу и да истражат што има. На меше кога е, си пробала да носиш играчка...
Separate names with a comma.