Здраво. Би сакала да ве прашам околу можните варијанти за породилно отсуство. Дали некоја знае доколку дали е можна опцијата 1 недела боледување од...
Фала ви за препораките, моево има нормална ама и некако посува кожа во зима, ама мм има псоријаза, егзема што не жива мака со него не знам по колку...
Spodeli se i so doktor za da bides mirna, ama normalno e se ova so go pisa. Dobredojde vo teskiot trimestar :) slusaj telo, odmaraj koga toa bara i...
Да знам. Она без дремка е заспана веќе во 8. Сега проблем е што беше болна, па цуцла што тргнавме. Во мк, па после тука и само лигавење остана....
Да, бара пелена за да се искака, вчера така бидна, ама викам да не се навикне па така се да тера. Го правам и тоа ама а спомнам дека нешто ќе дадам...
Продавам нова неносена Guess ташна, комплет со новчаниче, цена 4000 ден. За повеќе слики и информации пишете ми порака :f:
Timberland е толку прецент бренд :envy: ми отпаднаа нозете у тоа чизмиштата нивни.
Здраво, колку дена се чекаат резултати за д- димери? Во петокот правев на Трасфузија на клиника сеуште нема
Па и кога ќе умреш неколку дена као ќе глумат емпатија и ќе те заборават. Затоа нека не ви е битно туѓото мислење. Никој толку не се замара со вас...
Исто и во светот на децата во кисела вода
Грешка, луѓето никогаш не сфаќаат, и кога ќе умреш пак не те сакаат туку само лице праат за пред другите.
Mom: its from that damn phone!! :rofl::rofl::rofl:
Како си задоволна од спрејчињата? Дали имаат трајност?
Можеби веќе си направила ама јас да пишам, правев во Жан Митрев, го правев најопширниот тест, добив и попуст. Закажав два дена претходно, ми се...
Ти паѓа клавир врз глава, омг, од вакцините е.
Да знам дека не е матичен лекар, зборот ми беше кога се отвара апликацијата Мое здравје во делот Лекари, освен името на матичниот педијатар, Марина...
Не го печам.
Женски дали некоја скоро правела инвитро во Плодност, и дали користела некоја од техникте и методите како Time laps инкубатор, MACS или IMSI метода...
Фала ти за инфото
Separate names with a comma.