More baby stuff :inlove: [ATTACH]
Dali moze nekoj da spodeli na 5 i 6 meseci kako ste so dremki denski? po kolku imate i kolku vremenski spijat preku den vasite bebinja? Ima denovi...
Здраво, дали имал некој искуство со Емилија Мојсовска?
Како да ја облечам беба за шетање на времево? Боди на кратки, шпихозни, крзнен скафандер и ќебенце доволно е? 12 дена е инаку па сакам да почнеме по...
Јас имам на виббо таа без ногавици, као од 0 до 6м, пред 2 недели му ја пробав, искрено голема му беше горе, ја јадеше во уста цела, а убави се на...
Не, мислам дека не носев извод. Мада ти можеш да си носеш за во случај да треба. Додека не ти го потражат не го давај.
Затоа што ниту едно од тие деца не го искусило разделувањето од родител. Поточно, не знаат како би им било да живеат со еден родител. Можеби ќе...
Дајте ми препорака козметичко студио за интимна депилација реон Карпош 1, 2,3 или Буњаковец.
Имав еден период, сами ми исчезнаа.
А дали ти бараа извод на родени? И мојот истекува за некој месец а ич не ми текнува дали ми бараа тоа претходниот пат.
Дали имаш пробано нешто од Dust+Cream, гледам ќе се отвара и тука?
Мене ме прашуваа за бугарски празници, дали имам роднини, зошто сакам бугарски пасош, претседател и премиер кој се и друго не знам дали имаше. Ама...
Па на толку слободни мажи, од женет си напраила? Уствари да, само тие очајници ебат што ќе им рашири нозе прво оти се женети па не прибираат, а...
Виски, тутун и кожа.
Јас го продолжив во Скопје во амбасада. Се јавуваш, правеш термин и готово. Потполнив образец, платив таму ама не ми текнува колку беше бидејќи е...
Точно. Штета само што мојот долен веш не им се фаќа, иначе имаат право да се послужат.
Metil folat na now
Може да има по некоја течна столица и повеќе грчеви/тегоби во мешето од ротата. Можеш пробиотик да дадеш, нас тогаш ни кажаа диастоп. За ракавици...
Ти благодарам. Ѕвонам на 02/322-6932 но никој не се јавува.Доколку имате друг број ве молам пишете ми го
Здраво. Пеленки користиме бејбилав бр.0 ама ни пропуштаат мочки, дали има бр.0 на друга фирма или да ми препорачате бр.1 што се помали?
Separate names with a comma.