Јас се вакцинирав за да идам Швајцарија :D. А вториот пат се вакцинирав за да можам да седнам во кафич :D
Тоа беше една од најглавните причини за многумина:rofl::rofl:, некои дури и до Врање отидоа :D. Само ретки се тие како тебе што имаат доблест да си...
Јас пак си мачкам. Еве донесовме масло/вода од таму и таму. Намачкај го детето на главче. Ок, ни нешто губам, ни добивам ама муабетите не ги слушам....
И ние сме слично како со Мариа. Станување околу 7:00-7:30 најдоцна. Прва дремка обично кај 13:00, ретко 12:30. Спие околу 1.5ч, многу ретко 2ч, иако...
Брз како потрошувачки од солидус .
Може но и не мора. Би рекла служи за некои секојдневни предмети.
А да ја будам уште на 2 саати или да ја оставам на 3 или кога сама ќе се разбуди? Денес веќе се врати на родилна тежина
2. Дали се користи секојдневно?
Дај да го побарам маслото за вечер да ја испомачкам цела :rofl::rofl::rofl: можда ќе сврзе поише
Може затоа сабајле станавме у 8 ни у градинка не го однесов ни ништо. Сме се изнаспале :rofl:
Тема во која ќе споделуваме поткасти, емисии и книги за родителство. Јас ќе ставам напоредно како ќе завршувам со читање или гледање ако нешто ме...
Така е. Кога не бива со арно тогаш ќе мора со лошо оти се поголем замав се зема. Последно нешто е тоа што собата што ни е за детска соба си ја...
И сите мирни милина :rofl::rofl::rofl:
Синко после сите не измачка од коа се смири :rofl:
Со него немам никаков проблем. Разговарано е, и тој им има кажувано.
Па реално лидл и не е нешо снабден. масутис каде каде е поснабден од лидл. Ние оси немавме освен ако не извадевме јадење ама од чад од запалено кафе...
28 Years Later: The Bone Temple (2026) Приказната продолжува таму каде што застана во претходниот. Заканата и злото не се само заразените, туку и...
Уз муабетов за поткастиве топ доаѓа и масленцето за миросување и мајка ми ми донесе немам поима од каде да сум ја мачкала пред спиење :rofl:
Чекај, со меница ти е брз кредит или кредитот во банка? Знам дека банката работи со меници, а брзиве не. Грешка разбрав или? Блиска пријателка...
Исто и ние се будиме кон 6 најчесто, ако се смилува ретко во 7 може да разбуди. Во 8 му давам млеко, кон 9 заспива и спие пола саат. Потоа кон 11 му...
Separate names with a comma.