Немора да оди. Младина не младина, тоа е. Свадба закажана уште пред ГОДИНА ДЕНА, она сака да се подместува. И она требала малку да размисли кај се...
Не дозволувај никој да те убеди дека е нормално да те понижуваат, а понижување немој да трпиш во никој случај. Мислам дека подсвесно и самата си го...
[ATTACH]
Одговорот жено Одговорот е злобен На видео ке ја гледаш Пуф брееј младина
Може има тешка бременост, па нема да може и да седи.. Може едвај успеала да остане бремена па ризик и со стомак до заби да оди на свадба.
Патолошкото боледување ми е прекинато пред 34 недела, освен од матичен лекар од каде може да се извади боледување?
Ако неможе да присуствува, немора. Убаво и рекле. Ја немаат тепано, со разговор и кажале, ако неможе - немора.
Па не секој може да појде.Не се сите бремености исти.Не треба да ја премести свадбата далеку од тоа.Ама коментарот не е во ред.Можела само да каже...
Јас мислам дека е во ред кога има простор да се помести за поблиската фамилија од двете страни.. Сигурно не и било лесно што нема да може да дојде...
Zdravo, dali moze nekoj da mi predlozi dobar instruktor, nekoj so trpenie so nema da me sudi od AMSM - Mobiliti? Znam da vozam okej, no ne se osekam...
Не треба никој ништо да преместува Треба само да нема злобно коментари Можело по ок да и одговоре Да е бремената жена ќерка твоја вака исто би...
Isto vtoriot carski mi bese bolno stanuvanjeto i mi se slosi naednas deka me krenaa i mi go ostavija katetarot isto uste eden den plus ama sobrav...
Има некој вирус со тт периодов?
Јас користам кај синот и Ото сан и Ото перфект. Корисни се, го топат секретот и истекува. Има многу секрет и мојов, дури и не слушаше еден период...
И јас сум била на свадби на блиски со стомак до заби, никој не е должен да подместува свадба заради мене. И шо ќе и биде ако оди бремена на свадба,...
Несакав тоа да го напишам бидејќи веќе влегуваме во круг, ама да се работи за некој нејзин близок маж и така да постапи сигурна сум дека нема да и...
Абе земи си алпско или некое друго, кај цело време домашно ќе наоѓаш, па треба да го вриеш па едно друго. Ова во тетрапак ќе си правиш и каши и...
Разговорот веќе нема смисла , ќе почнеме да се вртиме во круг пробуваш да си ја одбраниш пријателката:l: ама нема одбрана на гнасно саркастично...
Женски имам еден стар ајфон 5ка,се јавив на неколку места но не поправаат толку стари модели.Ми треба телефонот бидејки имам icloud таму а после...
За сите исто важи. На кој му се иде нека иде, на кој не, не. Не е погреб тоа па да се подместува свадбата.
Separate names with a comma.