ако си сама, земи цвеќе или виски или друг пијалак доволно е :D
Здраво дали после магистратура може одма да се полага прсвосуден испит или мора стаж и колку време
Со што да исчистам силикон ?
Да, имаш и плус ќеси кои можеш да ставаш производи во нив. Гледај на производите, ако го има знакот со оган на страната, ако е запаливо не смееш да...
@Ane_na_Bisera16 моја екс колешка имаше ист таков проблем и на крај остана сама. Сега е 50г и е сама, а нејзините се починати. Сега од неа совет што...
Дали може во рачен багаж горе да се носи од тие малите пакувања од дм што се за патување?
И мојата е изгубена, нарачана 15 јануари, две недели немаше ажурирање. Изгледа многу пратки изгубија периодов.
Ах па ти, што си ги чекала да те упатат? И така на приватно си го правела. Слободна воља си е тоа крај краева. Многу работи ги направив на слободна...
Дали некој нарачува онлајн од Страдивариус? Или само јас имам проблем и ме препраќа на глобалната страница за нарачки?
Мајки на близнаци од кој месец почнаа да сврзуваат повеќе сон бебињата Скроз ненаспана сум....
Никогаш нема да го сфатам феноменот да раскажуваш проблеми и за животот твој општо на луѓе кои ти се познаници во најмала рака, за непознати да не...
Тебе не ти смета никако?
Не може да се поместува свадба ако си бремена, јас бев на свадба бремена пред пораѓај, жени прават свадба во 7-8 месец од бременост, некултурно е...
Zdravo kade da najdam u Skopje? [ATTACH]
Извинете заборавив дека е 2026. Кога го пишав постот си е евоцирав спомени од 2000та :D
Многу ми се допаѓа темава, баш периодов почнав да барам повеќе ресурси на тема родителство и воспитување на деца. Се согласувам со @thinkerbell дека...
https://redogummies.com/product/redo/ Јас немам земено, се мислев дали вредат :lol:
А што има врска?
[ATTACH]
Мајки да ве прашам,на колку месеци бебе почнува да спојува ноќно спиење без да се разбуди?
Separate names with a comma.