Zamisluvam. Maz mi nadvor od Makedonija, sama rastam deca, koi stresovi gi dozivuvam sama i da izdrzuva brat, sestra. Ma ima da zapalam se i nego.
Имаше пишано за сегашно време. Јас знам дека не работи одамна. :D
Тоа е од недоволно познавање како функционира природата и желба да се покаже кој е по добар.. И двајцата се битни во репродукција и машко и женско,...
Како си задоволна од докторката?
Јака ти душа, јас ставив ултиматум, ако не ја добијам визата за три месеци, одиме туристички таму, ќе седиме три и ако дотогаш нема абер се враќаме...
Не ми се јасни овие односи брат-сестра ама насекаде ги гледам. Имам сестра постара никогаш не ми давала пари, не ме финансирала тоа било обврска на...
според мене би требало да примаш по еден клексан на ден, втор семестар се дозволени до 1700, како што расте повеќе бебето повеќе се качуваат...
Kje ti bide brat, no ne mozesh da ocekuvash da te izdrzuva. Meshash babi i zhabi.
јас на 20 месеци и купив од магнифлекс перница за бебе преубава е
[ATTACH]
Clenki, da li postoi vremensko ogranicuvanje za apliciranje za vtor vaucer posle poroduvanje? Odnosno, kolku vreme posle porod moze da se aplicira za...
Posle neuspesno in vitro so stimuliran ciklus imav uspeh na priroden. Postapka e ista (folikulometrija > punkcija > oploduvanje > transfer) samo bez...
Меѓу приземје и покровје што е подобро да се избере според вас?
Таан смее. Путер од кикиритки, растителни млека, не знам. Ако не пишува дека имаат масло смее. Ако не можете без нив, слободно јадете и пијте ги.
Свесно и намерно голем дел од родителите во Македонија ги уништуваат и се изживуваат со своите деца. Буквално како ѓавол, ако расипат ден некому(на...
Па не е во Карпош 4
Овие стварно не се нормални. Другарка аплицираше за позиција онлајн нарачки да прави во нивниот магацин, ја викаат на интервју она оди. Овие...
Во воена болница, кај Др Беака. За два дена си одиш дома
Кој мајстор ?
Д: просо, тиква, јаболко, кокосово масло. Р: ориз, телешко, тиквичка, праз, пиперка, путер. У: лепче со кисело млеко. В: 7 корн каша хипп.
Separate names with a comma.