На 6 месеци сигурно пиеше ќерка 4-5 шишиња млеко. Не се водев по табели. Тек некаде после 7миот месец воведов 3 оброци па намалував млеко. Исто...
Сакам да ставам филери за прв пат ама не можам да се одлучам некако. Дали имате информација во врска со др Тамара Пак дали сеуште работи и искуство...
Не е нормално и не е ок. Зошто брат ти пари да ти дава за искачање и гардероба? Постојат рабооти што се викаат исклучоци: земен кредит, помош при...
Бучен е најдобра опција за дете. И домашна урда ти е одлична опција.
Кисело млеко на Alpsko, cottage cheese на Olympus имам давано, а грчки јогурт давам на Kri Kri најчесто ама и Olympus понекогаш, и од двете има со...
1. Па 90% од светот али ајде ќе одберам три кои сакам да ги посетам. Ирска, Шкотска и ајде Аргентина нека биде од друг континент. 2. Па да, секогаш...
Зошто мислиш дека нема смисла НИПТ тестот, основниот? Дали со новата акција, си обврзан целата бременост да ја водиш во Систина? Јас како што...
Каков јогурт, урда/ cottage cheese, кисело млеко користите? Грчки јогурт дадов ама немаше на Olympus а сега гледам во Кам го има ама пишува 2%.. знам...
Вакцинален пункт работи секој ден од пон до петок.
Тогаш им се формираат групите. Ама со врски, било кога примаат.
Треба 18 месеци така пишуваше и на фзо на страната сега како си породена природно или царски ако си царски подобро е да поминат повеќе заради тебе...
Значи не има еден куп :) Треба еден клуб да напрајме, сами мајки во процес на иселување :rofl: Мојата мајка далечни 80 кога се породила за мене по...
1. Најверојатно Јапонија, но многу често би патувала 2. Да сум поотворена и со повеќе самодоверба 3. Да си среќен каде што си во животот и да не го...
Не мора да значи дека нема грчеви. И јас така мислев а малово се корнеше од плачење додека не наполни 2'месеци и после престана. Значи имала грчеви...
Може слика?
Подоцна.
Дали сака некој да сподели искуства од Ajovi инекцијата против мигрена, или можеби некој невролог би дал совет дали е безбедно да се прима инекцијата.
Јас не сум против брат и да и дава пари, да и помага, ама ти да работиш, расипнички да трошиш, да знаеш дека дома ти треба кревет и си викаш ај...
Крвна слика педијатарот не советува да правиме. Ако случајно нешто бебе е настинато да не се боцка. А дали бараат кај што се вакцинира поим немам....
Ти благодарам :l: Собирам документи па затоа мислев да не смета ама докторката рече дека нема да ја "слика" цистата туку само јајникот. Можеби додека...
Separate names with a comma.