Ti blagodaram mnoggu mnogu ❤️
Dr Ivanovki Sistina. Preporaka ko kuća :)
Мене ми правеа биопсија 2019. г. и нема ништо страшно,оди направи да си бидеш мирна
Zdravo, posle poragaj 2 ipol meseci otidov na vtora kontrola mi najdoa deka imam izliv vo jajnikot (se somneva na cista sto veke puknala) me prati...
И за насилство и неверство на исто мислење си? Трпите ненормални нешта. Значи ало бе, читајјјјјј :puke:
Можно е да сум добила? Дојам а бебе е скоро 2месеци…
Исро и мене позади ми се јавува повремено болка. Ме буни што е од лева страна. Нели жолчката е од десна?
[ATTACH]
Во декември се шишав беше 1000, и тоа не само врвови туку нов стил.
Мене ме болеше напред и позади кај желудникот и грбот тапа болка имав и кога отидов докторот ми рече а да не имаш проблеми со жолчката и кога на ехо...
Децата еден ден ќе пораснат и ќе заминат, таа ќе остане со него и ќе трпи малтретирање прашувајќи се како не заминала порано. Никое дете не сака...
Значи наизменично сега имам запек, дијареа, нормално, имам многу гасови и имам болка пак најмногу долу десно ама не е неиздржлива болка, повеќе би го...
Дечки дали некој се има боцкано во 10+3 недела? Ќе правам Панорама, па се сѐ мислам да не е рано…кога се јавив ми рекоа дека тестот може да се прави...
Ај сеа :wasntme: Уште тоа ми фали(facepalm) Ко ќе ме стегне пак изгледа тогаш секаде ќе отидам. Преку глава ми е од доктори и контролни прегледи
Самотијата не е казна, туку простор. Простор да се слушнеш, да се средиш, да знаеш зашто вредиш.Сè додека те исполнува, а не те празни – имаш сè што...
Здраво. Прв пат за 29 години се разболев и имав температура на Божиќ. После тоа почнаа стомачни проблеми, прво игнорирав, мислев празници,...
Дали им се има случено на вашите деца од 5 години цела недела да ги боли главата? Прво мислев се удрил некаде, не застанува по цел ден, ама сега...
банана прво дај и, најлесно е
Па и нема нешто лошо во тоа да си сингл, барем според мене.
Separate names with a comma.