[ATTACH]
Мислев на слика од Thank me later, сепак фала :inlove:
Јас правев во Биотек и сум задоволна
Јас правев нифти во 10+0 и имаше доволно фетална днк.
Јас се тешам дека крај на март се менува саатот нели па ќе добиеме саат гратис хах
Ти одговориле веќе, длабоко е одма не е за со деца баш. А ни маркет ни доктор видов :tmi:
Ако твоја ќерка, внука или блиска роднина трпи исто шо ќе и речеш? Или пошо не е твое нема да боли? Никој значи никој не треба да трпи насилство...
Австриска политичарка со воз патуваше во соседна земја на средба за некоја смешна сума. Овие се најнеспособни политичари на европско тло, од земја...
Мене бука од деца не ми смета (има деца и над мојот стан и под). Ама затоа готвење запршки на тераса ми е ултра сељачко. Знам, нема закон и не можеш...
Немам искуство со докторот, ама хистероскопија за полип правев на клиника, салите им се на добро ниво, нема зошто да се оди на приватно според мене.
Оо да не те чуди :D
Исто и кај нас , и во колку да ја заспијам пак рано станува . Некоаш си велам пак да почнам во 18-18:30 да ја успивам, секако рано станува…
Оптимист Каков е тој?
Девојки имам полип на матка, ми рекоа дека треба да се извади. Дали некоја од вас има искуство до д-р Саша Јовчевски и дали имате правено...
Да не продава случајно некој фиокар?
Најубаво детство си имавме, дефинитивно. :inlove:[ATTACH] [ATTACH] Сега ми текна на оваа што сакаше да нѐ киднапира. :x
Дали имате добиено оцена тие што полагавте Инфективно 2 писмено оваа сесија? Или сеуште нема резултати?
Не знам Ти?
10 ипол месеци се буди околу 5, ретко да тера до 6 ама и тогаш станува во 5 па се гушка залепена до мене до 6. Пробував да ја заспивам покасно и...
мозок без глава
Separate names with a comma.