11+ корегирана 9+м Д: Дуња,јаболко +житни бисквити на хип У:шмукалче Р:Батат+боранија+грашок+праз+брокула +маслиново В: Хип ноќна бисквит житна...
Осанит се хомеопатско лекче, побарај ја ivana essentials на Инстаграм и пиши и дали има да ти препорача некое слично или исто лекче. Инаку Осанит...
Јас никогаш не сум сакала деца ама сега искрено се радувам на секое бебе бидејќи не е мое. :D
:o :D Леле бе, да ми беше поблиску, јас ќе ја земев на спиење. :inlove: Таман, јас само преку ден сум престимулирана(lalala), навечер комшиката над...
Девојкии, бидна и мојот трансфер :sun::sun: Повторно задоволна од целиот тим, не можам да ви ја доловам таа позитивна енергија, од рецепција,...
Леле исто ни се деси, само што ми го масираше вратот, и јас уф уф му викам полека не стискај толку… кога фати малава да плаче, леле мама па мама,...
Инаку исто и кај мене беше во врска со градинка и болести, мислев дека помина се и декември 2023та почнав на новата работа и јули 2024та малиов...
Ние 7 месеци ќе правиме и навечер се буди сеуште често, веќе навикнав, под будење мислам за цицање, не се разбудва ама си бара цице. Секоја вечер е...
Pisete na ovoj mail: Jovankaz@fzo.org.mk, mene pred nekoj den odma mi odgovorija sto e problemot.
Ако може сега и за спиење да ја земе, шо вика Џоки. Бар да одморам една ноќ. Не дека плаче ко бебе, туку многу дише додека спие, а некогаш и збори. И...
Кој му се верува нека верува, кој не ич и немора, неам жифци да објаснувам, доста се објаснував и навлегував од една во друга тема на крај да излезе...
Од Јануари 2026 година нето платата ми е 55.350 денари.Задоволна.
ne znam kaj da se javime da vidme so e problem po 2 meseci mi kasnat
Чекај, сега ќе се јави некој, ќе ја научи да плете и да игра шах (и се тоа истовремено:D), арно дојде во темава, сега ќе ти најдат чаре:inlove:
Најточно! Комшиите под нас имаат бебе и кога плаче единствено што си помислувам е дека не морам јас да станувам и смирувам, презаспивам, и дури сум...
Ништо не ни помогна, 4ките душа ни земаа, значи месец дена неспиење беше тоа. Сега тројки и растат, да ја поплукам океј е, ама се пробав и ништо не и...
Јас во која заблуда живеев. Мислев ќе го сакаш, ќе те држи за рака, само ластовички, виножита и пеперутки околку нас. Нема тантруми, ќе те слуша шо...
За маслинки знам дека смее. Јадат за време на пост.
Мене ме интересира дали може да се јадат маслинки и супа од кесичка?
Separate names with a comma.