Ова беше на нивната страница за следење пратки до минатиот петок, вчера ми рече дека не знаат што има во пакетите. :rofl: [ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH]
Повеќе на пролет и лето,овај период(есен-зима) ретко излегувам навечер.
imase online strana kako sto znam, prijavuvas i reagiraat. Jas gi imam online prijaveno setec odma reagiraa :)
[MEDIA]
Да верувам,бидејќи кога ми било најтешко Бог секогаш бил со мене и ми помогнал.:l:
Познаничка има земано цели сетови лекчиња за неа и малата, а и јас планирам за скоро. Искрено, дали жената вакцинира или не... Тоа е нејзин личен...
Да
✉️
Дали некоја мајка го има овој плакар за играчки. Да ми пише искуство ако би сакала. Дали собираат доволно, дали се квалитетни?...
Зошто би стопирала ако ти се покажал како супер личност? И зошто помисли да стопираш тука, базирано на фактот? Чисто ме интересира, бидејќи речиси...
Дали може да ми појаснеш што значи ова? Бидејќи јас ги имам пуштено работиве да си течат слободно (whatever that means), ама изгледа капаче за мене...
Јас само тој исечок го видов, тоа ,,Само вистина’’ ми е идиотско веќе.
К8ја банка ти побара жиранти ?
Кога ќе се исплати све на извршител , после колку време може да се аплицира за кредит?
Не , гледаат дљли имаш трљнсакции по казина и облужувалници и одбиваат да дадат кредити
Separate names with a comma.