Ласерот на СКИН ИНФИНИТИ Е НАЈЛОШ убедливо прочитај ги рецензиите на GOOGLE за нивниот ласер.Најдобар ласер е Алма Сопрано Титаниум моменетално.
И јас знам од музика да разликувам. Јас си ја пеам често Плакала од Казка, многу убава песна па еве да ја препорачам ако некој сака украинска музика....
И мојата го обожаваше бататот како бебе. Сега не може да го смисли :D Јас го печев со маслиново малку, сецкан со брановидно ноже и ставав и малку...
Овесот нема глутен :)
Во врска со вртењето во тек на спиење, мојата тој период спиеше со перницата за доење, ја гушкаше, и така спиеше. Инаку сама во креветче веднаш се...
Јас користам памперс актив, 1000 денари 90 пелени во еурофарм
Барам herve leger bandage фустани…дали некој продава или видел некаде?
Дали на некоја од вас кога останала бремена нагло и ја прекинале терапијата?
Фала :hug: Маж ми две години по ред плаќа за да му направат повраток. Ако можам јас да го средам тоа бесплатно, не гледам потреба да плаќа. На...
[ATTACH] Овој е за бели алишта
Овој е за шарени алишта и другиот е одличен исти ваков само проѕирно пакување
Варен или печен е?
Имам Имаш ли апарат за кафе?
Директно во катастар и таму најдобро ќе ти кажат.
Well hello there :rofl: еве додека пишувам бебка спие во раце. Вака спие и по саат ипол. Ако ја спуштам спие 15 минути. И јас си гледам серии нема...
Фала Душо :*
И кај мене има
Да од 40 дена некаде, па се до 3ти месец само во раце спиеше. Никако не се справував си спиеше во раце, не можев да мрднам ни до тоалет. Сега сме 6...
Dali ima nekoj na kogo se uste ne mu se stignati parite od Moj DDV? Kaj mnogu stignaa uste minatata nedela, kaj mene nema.
Zdravo, Denes mi e 9 dena od inseminacija. Sabajlevo na brisenje primetiv kako eozeva tecnost.Nekolku casa pokasno pocna nekoe blago vnatresno...
Separate names with a comma.