Ако го имаме истиот од Зегин јас ги чистам со чепкалки за уши и ги вријам. Не ми прочитав упатство го фрлив и така терам.
Јас правев во Биотек, презадоволна сум. За неколку дена имаше резултати.
хахаха и мене некогаш ми успева тоа, некогаш не. Имаше период така на пдолактица ќе лежи само кога ќе заспие цврсто ќе се потргнам. Сега ни тоа не...
9+++ Д: тиква, круша, експандиран амарант Р: телешко месо, батат, тиквичка, морков, прокељ, маслиново масло В: Hipp семолина и слива
Да, ние не спиеме никако на кревет еве не 2 полни месеци. Во скокови сакаат повеќе близина. Околу 8ма недела има скок во развој. Така да се е тоа...
Имам Имаш ли витамин Ц?
[MEDIA]
Некои луѓе никако да ги извадат розевите очила.
Мајка и јас исто се плашев и испадна дека до мене е паниката и стравот а не до малото. Ама еве уште шлапа со устата од навика.. се надевам и тоа ќе...
@bokace1 не е можно Не заебаваш нели? Закажите и преглед на пеихијатар и пази си го бебето
Ко што знам се чека 6 месеци
Desetina godini bev kaj istata maticna no mesecov ja promeniv.Vo slucaj da ne sum zadovolna ni od novata dali mozam pak da ja promenam ili mora da...
A да се боцнеш за бета утре?
Маички
Затоа викам фала бого шо некои не дошле до чекање заштита од полиција, се да им биде така добро во животот како и до сега, оти ако тропнат на тие...
[ATTACH]
@Orhideja7593
Prviot pat koga ostanav bremena bese kafeav, za zal zavrsi so spontan.
8+ Д: ананас + семолина Р: батат + морков + кромид + путер В: ноќна хип /банана какао гриз
Separate names with a comma.