ја има ли некој фармакологија од ранг и дејл на македонски во пдф форма?
После една недела ( една недела од доцнење ) од тестот, денес направив бета =2270. Како ви се чини ? :)
Од хотели, разгледај ги: Belgrade Art Hotel, Mama Shelter Belgrade, Hotel Prince Rooftop, Maison Royale, Courtyard by Marriott Belgrade City Center....
каде ја има скриптата?
Ќерка ми не ја ни бара веќе. Сега не знам како ќе биде во градинка, оти јас и реков дека нејзините две другарчиња најмногу што се дружиме, немаат...
[ATTACH]
Внимавај со оризот оти нас страшен запек не фати, камења вадеше некое време, едвај средив столица. Купи си обичен и ставај по малце во оброкот, јас...
Здраво сакам да прашам дали можеби знаете некоја страна во мк каде што можам да нарачам книги, ама да вршат испорака во странство?
Zdravo imam podneseno za bugarski vo 2024 I imam projdeno intervju I brojce mi iskoci vo 2024 proveruvame na sajtot seuste nema nisto pisuva vo...
Би ја додала и совршена недомакинка од софи кинсела.
Си ја земав одкако им помажав заби и им отидов.
Не, не. Јас слушам забавни ама кај нив се со етно примеси често. За оваа мислев, голем хит беше и многу убава песна. [MEDIA] Од руските Зиверт ми е...
Posle specijalist znaci veke si 15+15, se odi na komisija so izvestaj povtorno od specijalist i komisijata ti dava 30 dena boleduvanje, imas i...
Иста бев мајка, но мора да заврши некогаш. Мислам дека колку порано толку подобро. И да помине со плачење подобро ќе биде порано него ли покасно
A sto ne cini vo Ginekaliks, moze da si poprexizna
Ова е релативизација. Страшно за просечен човек, но за жал многу пострашно постои. Тоа што можеби некои родители продале дете, директно или...
Јас конечно ги преместив двајцата во детска, досега со мене спиеја, цели 5 дена спијат таму :party: големиот е 7 год, малото 2 и пол. Многу тешко...
Крај на декември е, месец ипол има 6. Дава, вежбаме ама не знае да чита, буква по буква да, ама не спојува. Твоето знае да чита? Не механички...
Јас не се плашам до толку од како ќе биде, туку дали стварно би било полесно сега, или малку понатаму. Затоа што читам дека демек сега од 1 до 2...
Separate names with a comma.