Прво мислев дека на муабет го рекла како во смисла ми фали мирисот на бебе да можам да си родам :) И ќе си речев ок е ,наместо како голем дел...
Здраво :inlove: Од пред 3 недели воопшто не цица, не дека бевме нешто многу на активно доење но си цицаше по малце. Јас млеко сеуште имам по некоја...
Ѕирни ја оваа тема, можеби тука ќе најдеш посоодветни одговори...
Околу 12 недела има таканаречена криза на доење, односно поради тоа што доаѓа периодот на воспоставување лактација, млекото се намалува за да почне...
Moze i vo stomakot da se stava jas vo stomakot go stavav
Штом се пушти сам :D радувај се прај си одма или нарачај си :inlove:
12++ Д: кора со праз + јогурт У: малку банана Р: грашок манџа со пилешко У: лино мала тегличка од крушка В: инстант каша на хипп од бисквити
Овде може да им ги видиш пакетите, јас се јавив и за да прашам за прегледите Бојаџиев, Корнелија, Сарџовски, Димчев, Ѓорески се во поевтината група и...
Здраво на сите членки,едно прашање,клексанот на кој дел од рамото се става и некој да ми објасни како се става . Фала ви на сите .
Здраво, мамички ве молам за совет..бебенцето е 3 месеци на почетокот имав многу млеко ми течеше млекото бебчето си цицаше супер беше на последната...
Мизерија. Овој бетер и од Фатих. Абе кога бира Сомнез вака изгледа, а кога бира Пембе видовме како изгледа.
@Bluesea не си ти крива што типот е нестабилен, ти направил услуга.
Кај мене сеуште не :x
Се породив спонтано, за цената моментална најдобро е да прашаш телефонски зашто јас имав тогаш колку што памтам во 12та недела оставено капар и не го...
Јас дете го терам магарето, ама ти со паметот, среќно!
Девојки здраво ,со лесно на сите..Сакам еден совет.Бремена сум 7 недела втора бременост,но од пред два дена почнав со кашлица, матичната ми дава да...
Може не ми е прашањево за тука ама ај може некоја ќр ми одговори во врска со одбивањето на млеко. Од пред 3 недели воопшто не цица, не дека бевме...
Ima uspeh ,ne se razocaruvaj.I mojot soprug e so taa dijagnoza,pa uspeavme da dobieme detence.
[SPOILER]
Почнувам и ја со жолчка наредна недела да ѕирнам комбинации само деновиве да се спремам :D
Separate names with a comma.