@Thirlwall<3 Според мене, вака :f: [SPOILER]
Јас водев бременост кај него ама дека со серклаж и 2 спонтани и со скратено грло одев на 2 недели па на една следевме цервих.Док проценува ако нема...
Кога почувствува подобрување, уште после првата доза? И мене ми е одобрена бтв треба да почнам да ја земам. :sun: И триптани вршат работа али вака...
Како ги подготвуваш бомбициве :) сакам да почнам веќе со фингер фуд па нешто вака баш си мислев
zdravo Bev na ginekolog pred 3 nedeli za pap test, vo poslednata godina mozi i 2 imam neprijaten.miris od vaginata za koj mi velat deka e znak za...
Можеби си лонец без капак. Не има и такви лонци.:D
[ATTACH] [ATTACH]
За искомплексирани е наменет текстот. И тоа секогаш го забележувам кај ист тип на жени, кои се завидни. :rofl: Не знам што се пронајде ти....
Како се движат цените за бело злато за пар? Од до цени и каде се поевтини каде поскапи. Инаку вереничкиот прстен е од Сигма, претпоставувам не се...
Глупости. Жена што знае која е и што е, и колку вреди, нема ама баш ич да очекува ничив комплимент, или да гледа конкуренција во другите жени. Баш и...
Откако се роди бебето мноогу почна со вакво однесување. Ама само со мене и татко и. Со бебето е супер, и сите околу викаат дека е превоспитано дете....
[ATTACH]
Ако е се ок на 6 недели закажуваат следен преглед . На мое инсистирање на 4 недели одев. А кај матичниот ич не одев. Од старт ми рече ако одиш на...
Зашто секоја жена која е завидна ако и дадеш комплимент (добиен од жена) го зема со резерва и буквално на фацата ќе и видиш како не е задоволна пошто...
Уплатив, од Gree земав .. една 3.5 и две 2.5 .. 100.000 ми излезе , ама земав поубав модел .. имаше и поевтина опција, ама ептен онакви пластични на...
Абе златен, многу е просто-ако те мрзи да се објаснуваш, не пишуваш на форум. Постојат такви романси-ваљда. Колегата твој имал 3 врски, во период од...
Многу беше тешко… со многу апчиња издржував, нервози, кавги по дома, на моменти и доста црни мисли. Така да мене ми се смени животот сега:)
Потврдувам за Maybelline Sky high, баш можеш да добиеш драматичен изглед со неколку слоја.
Сака мачки
Пие цедени сокови
Separate names with a comma.