Годините ти носат искуство, зрелост и оттрпнатост. Ништо не може да те изненади, ништо не ти е драматично, фокусот ти е на себе и тоа што ти е важно....
Iskustva so essence foundation stick?
Многу либерте тетки имаме на форумов :inlove: :sun: :*: Само да прашам, дали со текот на годините се станува по лабав? За да знам дали ќе се опраам...
Се во ред ама со една доза тешко, плус зависи и кај членката. Еве јас со помала инфекција сум пиела 3, за да се исчистам убаво. Мене гинеколог ми има...
Браво за тебе. Ти посакувам здрава врска и брак и многу доверба и почитување.
А кај тврди членот (јас) тоа? Ја само пишав дека не е дека нема такви работи и не е дека е ретка работа. Зборам од искуство и од тоа што сум...
Дали сериозно?? https://europenugs.com/mk/product/pink-peruvian-flake-cocaine/
Да за се и путерот ако е од чисти јатки, без масла и сл.
Се мисли на запознавање партнер кога си сингл и нормално е да запознаеш таму партнер. Ама членот тврди дека работата е место за барање љубовници кога...
[MEDIA]
Во која смисла пржени? Длабоко пржени, како на пример помфритот што се пржи, поховани или?
Остај, ако работното место е се почесто за запознавње партнери, да не нè треба на работа да идеме сега? Има луѓе што стварно одат на работа, за да...
Многу, многу ми е криво за актерот Ерик Ден. Еден од моите омилени актери :u:
Фала боооогуу асален коментар
Кој е овој?
Девојче, се надевам го разбра АИ делот кој те напна и го коментираш погоре, или слабо англискиот и мисловното толкување. Затоа што членот никаде не...
Не очекувам цел живот на мојата жена да и застане затоа што се омажила за мене и да бега од другите мажи како од грешен ѓавол. Се едно ми е кој ќе и...
Мелиора не ти помогнаа? За мене тие се покажаа најефективни.
[ATTACH]
Separate names with a comma.