Зошто мажите нештото шо буквално не е контрола, го сфаќаат како контрола. Демек не сакаат отчети да даваат никому? А никој не ги прашал за отчет?...
Јас ја имам, презадоволна сум, многу е лесна, удобна и една од малкуте што се спушта речиси на 180 степени за спиење. Влегува во димензии за рачен...
Девојки здраво со лесно на сите..Ве молам за совет 7 недела и 2 дена сум ,но од петокот почнав мн да кашлам без прекин матичната ми даде Оспен ,па ве...
Даа, после првата доза месецот ми се намалија на 5, и потоа на 1-2:) тогаш секако си земам Имигран ама едно е да го земаш 8-9 пати месечно (не се...
И јас помислив исто, доколку е можно да се разведе каде што живее во моментов, ако е некоја појака и поправна држава од нашата.
Тероидна, гениколог/гиниколог, акциозност, психијатер, погрешно изговарање на имиња на општо познати брендови, кога ќе прочитам или слушнам, по една...
Здраво мајки, неделава полниме два месеци, на комбинирана исхрана сме но повеќе дојам. прв пат ми се случува малиот два дена да не кака, а...
Заинтересирана сум за многу работи, не значи дека ќе ги правам или треба да ги направам. Ако сакам, не дека морам или се работи за некоја толку силна...
Кај нас до сега е баш како на третата слика ама следни ми личат како горни 3ки/4ки иако ги нема долните 2ки сеуште. Можда сум грешка ама ми личи како...
Можда за валкање само да. Јас во некои палачинки исто имав ставени внатре и некако суви ми ги направи се ронеа многу
Поубаво е да се разведеш таму кај што живееш. Заради детето, ќе земаш поголема алиментација.
На 7ипол месеци двете доле искочија и сега не гледам ништо горе … доле двојките како да се потеченки ми изгледа ама ќе видиме, по сликава викам горе...
Да после вадев помалку по сесија за одмолзување јас до 6месеци редовно одмолзував и замрзнував за да имам секогаш кога ќе излезам да оставам - за...
Лелее катастрофа... А која е мајка му? Женава на шалтер што е или некоја друга? Јас го фалев порано, океј ми беше се додека не почна да ми препишува...
Ме мрзеше да пишувам ама тоа сакав да потенцирам и јас дека многу згрешиле што инвестирале во туѓо, ако е спратот или куќата цела на име од...
Друже, измеша нешто, препрочитај се повеќе пати да видиш што пишувам и прашувам ја и што враќаш ти. Секое добро.
"Според социолошките анализи, една од главните причини за зголемениот број разводи е избрзаното стапување во брак, без доволно запознавање меѓу...
Ама јас не верувам дека ти би се налутила, ако има слика обична, со колешката, во мобилен? :rofl::?:
Годините ти носат искуство, зрелост и оттрпнатост. Ништо не може да те изненади, ништо не ти е драматично, фокусот ти е на себе и тоа што ти е важно....
Separate names with a comma.