Јас долго време го меркам овај оти е класифициран како fungal acne safe, но читав доста рецензии дека по нанесување се перути(pilling). Дали ти си се...
Ме болат сите заби во устата. :| Пред околу 20 дена бев на забар за да поправам еден заб и да вадам камен. Кога ми чистеше камен, иглата пушташе...
Едера Highway имаат промотивно мени за 26евра по човек со вклучен пијалок. Моментот е што е голема сала, сигурно имаат минимален број како услов, не...
Требаше да ме просветлат на времето. Вака, неука ќе си останам, немам шанса за поправен :(
Вака сега, тој чистач од моса е со АХА киселини и искрено не би ти препорачал секојдневно користење, особено доколку се соочуваш со дехидрирана кожа....
Ништо ти не си разбрала тетке:D Прво, си пишуваш со некого и само со еден, и тој само со тебе. После, првото видување е дејт и одма знаеш дека го...
Секогаш сум кажувала. Тоа што не прифаќале некогаш, нивен проблем. Не сум пишувала, во мое време немаше пишување ко денес, комунициравме во живо. И...
[MEDIA]
И на крај секој/а ќе си прави како им одговара, џабе совет, мислење итн
Нормално е, не се плаши. И пробај да намалиш АД, нека биде повеќе на мајчино млеко. Знам дека е мачно постојано на града, ама за некој месец ќе...
И можеш ко човек да му кажеш дека не ти одговара. Или ќе си пишувате и свиѓате и гледате, ама ќе пишуваш и со други и нема да му кажеш извини не сум...
Никој не е обврзан да не се гледа со други после еден дејт. Реално, дејтот е запознавање без обврски, нити е врска, нити е брак. И да се договорите...
Не знаев дека може и тука да почнам постапка, мислев само мк смеам, уште подобро вака фала ви многу ќе растражам по нетов сега.
И ние на 9 месеци долу единици, а сега се гледа ја мачи некое ама доле двојките ми личат отечени и како на страна да се чеша повеќе, горните кецови...
Od 8 otvaraat, mislam deka do 11 ama ne sum sigurna, ako mozes odi od 9 nataka za da izbegnes guzva
Не го жали, како не ми ја фатиле мене на 1год, море ич да не ми дале цуцла. До 5 год ми ја давале, алоо 5 год, четирите горни заби нанапред ми се и...
Вилава ја знам по спомнување, ама не знаев дека толку убаво изгледа. :inlove: Иначе во повеќето ресторани цената е 30€ порција јадење. Ова со...
Ај вака. Договараме со некој дечко прв дејт. Поминува убаво, муабет, скриен флерт од двете страни, завршува со "ќе се видиме пак, ќе ти пишам/ќе се...
Порано јадев пржен спанаќ во кинескиот ресторан во ДМ. Сега се потсетив дека многу беше убав. Па ме интересира која е рецептата.
Во петокот вечерта качи температура пред да спие, 37.8. Го оставив на лесна облека заспа и спиеше мирно цела вечер, сам ја спушти и вчера цел ден си...
Separate names with a comma.