Ти па, ќе кажеш "ти простувам но нема да заборавам" :rofl:
Во текот на летото изгубив доста на килажа. И сега почнав со вежбање со намера да покачам мускулна маса. Купив whey протеин од полео спорт со вкус на...
9+++ Д: Овес, цвекло, јаболко, банана У: 2 смоки Р: Батат, домат, грашок, кромид, магдонос, босилок, карфиол, маслиново масло В: кус кус со путер,...
[ATTACH]
12++ Д: топла овесна каша со малини и капини + малку маџун Р: леќа манџа со надробено лебче + краставичка У: малку манго В: палента со варено јајце...
Чај жалфија пиеш?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Која е поентава на празников? Те става у ултра мега непријатна ситуација. На сила ли треба да се простува??
Pa vo septemvri tie sto polnat 6 godini se otpisuvaat I idat vo skolo na nivno mesto doagjaat tie so 5 godini I taka site grupi se menuvaat kako...
Затоа што веројатно не сака нешто сериозно.
6+ Д: Батат, пашканат, пченка од кашичка + маслиново масло
Интересно е што тема која служи за совети, значи даваш совет на членката што побарала и толку, се претвора во дискусии и извртување муабети што...
Моделот како се вика? Amber,nordic,ferry Има преку 20 модели Сликни ми ако можеш на внатрешната единица странично има залепено налепница
Дали ќе има и кога ќе биде априлска сесија ?
Кога живеев кај баба ми, ми даваа само еднаш неделно да се бањам и тоа строго недела. Еднаш една жена и кажа на баба ми, дека ќерка и се бањала секој...
Па на прв ден може и да не знае дал е заинтересиран, затоа следат втор/трет дејт итн. ако не е некој сигурен.
Никогаш не ги сфатив оние луѓе што од чиста мира ќе речат на некого "Не е тој/таа за тебе", а притоа тој/таа воопшто ништо лошо не направил/а, ништо...
Интересно ми е како секој си го извртува муабетот, во негова полза. :D Почетниот аргумент беше во однос на дејтање/излегување, па макар и прв/втор...
За живеењето заедно и за спратови куќи најголема вина гледам во нашиве родители. Мајките требаше да не ,,учат" да не прифаќаме никако живеење по...
Girls In Your City - No Selfie - Anonymous Sex Dating https://SecreLocal.com Womens In Your Town - Anonymous Sex Dating - No Selfie New...
Separate names with a comma.