Луѓе моево е лепенка, не знам како да ви опишам ама не оди никаде ако не сум јас, не јаде ако не сум јас, не се облекува ако не сум јас. Тоа што ми...
Ги има некои од нивните производи, не сите, ама чистачот мислам го има и е многу нежен и погоден за секојдневна употреба(утро/вечер). Штом ја...
@Компир Манџа тука ќе добиеш помош од @Annath и @Spidy
M mene mi bea vneseni na pettiot den, imam mnogu simptomi ( mozebi i psihicki) Vcera sabajle 8-mi den napraiv test dve linii se ednata bleda ama se...
Јас не пишав дека треба да се чека со месеци туку ти пиша дека може да знаеш дали некој е на иста бранова должина или не а буквално не се ни...
@Hoping Нормамално дека не можеш 100% да знаеш ако некој лаже веднаш, ама не мора ни да чекаш со месеци да видиш каков е, бидејќи има рани сигнали....
Мајки за втор роденден шо е најкорисно да му земат најблиските? Овен облека? И секако планираме да му земеме баланс точок. Инаку на тема цуцли две...
[ATTACH] Денес бејби ручкаше тиквица. Ручкаа и хранилката,ѕидот и алиштата8)
Буквално ќе ми е сеедно и нема да има втора средба. Нема да се замарам и нема да трошам ниту енергија ниту време за некој кој не го ни познавам. :D...
Простувањето не значи дека пак ќе бидеме блиски и дека ќе дозволиме да ни наштетат. Простуваш, расчистуваш и пријатно. Не сум злопамтило, што не...
2 год. Д: Малку кифла со мармалад и малку млеко Д2: Малку пинерлија со кисело млеко У: јаболко Р: Спремен гулаш со свинско, габи, морков У: или...
Бо значи кои муабети. Нека крене два прста таа, на која ќе и биде сеедно, дечкото со кој договорила втора средба, да го види со друга за рака. Ај...
Фала фала, поубави да си нарачаш :* :rofl:
Како исто да сме живееле ,само не знам кај тебе ама јас и булинг на училиште имав ради тоа смрдиш кај мене на манџи беше... Со искинати патики...
Многу наивно. Може да каже се и сешто ама сепак е потребен период за неговите дела се поклопат со зборовите или се различни.
Заборави да пишеш- кој сака нека честита:D Ај честито, па што и да е, ако не пасува ќе можеш да го вратиш. Ваљда.
Имам Имаш ли кујнска вага?
Од која недела почнува 2 скок мајки?
https://24info.mk/telma-otkriva-za-kolku-ubistva-se-somnichi-seriskiot-ubiecz-od-kumanovsko/ Значи за ова институциите треба да си сносат...
Памперс се помали пробав, видов и јас за Тани, ама нема кај нас, ако знае некој од каде да нарачам или дали може воопшто?
Separate names with a comma.