Вака на ум што ми паѓа е Веро Џамбо, таму имаш хемиско.
Сме биле гости на свадба во вила Ина, стварно е преубаво, посебно одговара за летно, топло време бидејќи е на отворено. Поскапи се цените и што беше...
Зависи колкаво е бебето, со 1 јас почнав, за бебе над 3 кг можеш со 1 слободно
Ве молам На кое хемиско може да однесам за 1 до 2 дена одма да се испере убаво мантилот некаде низ Центар?
И јас имам пресува кожа особено во зима, кога ќе се истуширам ако не намачкам лосион како шугава се чешам, па и јас мислев дека сигурно ќе ми се...
Да, микрогинон пиев
Дали babylove 1 може да се користат за новороденче или треба 0 да земам?
Може да се пропржи на зејтин со лукче, вака нешто: [MEDIA] По желба потоа може да се додаде и соја сос, сусам и сл. :)
Ако не друго, барем ќе се вратиш со слики да објавиш на фејсбук дека си бил на шопинг во Приштина мол. 8)
Менувам Лидл за домашни зеленчук и овошје од било кое пазарче во Македонија. :inlove: Не знаеме да си ги цениме домашните прозводи па после сакаме...
Sto simtomi imase?
Deckovo ne te ceni begaj podaleku nema popravka, ako ste golema razlika uste podaleku ne se ponizuvaj, trebalo od start koga se definirale nestata...
Позитива на денот (но истовремено и прилично изненадувачки) ми беа дечињата на Прочка во Прилеп што нѐ застануваа со другарот за да се сликаат со нас...
[ATTACH] [SPOILER]
А дали пиеше хормонски апчиња пред хистероскопија?
Инвертер не се гаси да знаеш Пушташ и забораваш Едино можеш да смалиш тем. Па после ке појачаш и ке истроше исто Како и да е пиши кога ке ги...
Пишувај ни ем ке си олесниш душа ем и ние нема да те мислиме Дојди на дружба во 40ската
33 А, прај топло ладно, не можам тука цела прича.
65kv ни е станот, до кај 5 никој не сме дома, така да не би требало да е многу. Спална не планирам ја топлам, ама за ладење за у лето ке ми треба .....
Кога ќе отидеш во Приштина мол, се враќаш баш зјајпазар, оти цените се до плафон. За разлика од другите дуќани низ Косово каде има поевтина роба, и...
Separate names with a comma.