[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Дали некоја членка има искуство со каснење на плодот или несовпаѓање на датумите баш со ништо, ни со последна менструација, ни со датум на позитивен...
Јас ги имав отприлика истиве симптоми што ги опиша ти, односно горење во желудник, болка кај ребрата, подуеност, гадење и мачнини со тоа што мене не...
Не, јас само овие од прв ден добиено па цело пакетче. После си добивав најнормално
Моето е мало за да можам од искуство да ти кажам, но од пријателки и роднини околу мене имам забележано дека мама последно кажуваат. На кумовите...
Деновиве сакам да почнам со млечни. Може да ми дадете идеа некоја комбимација што е добро за започнување? Се мислев да дадам морков, батат и павлака...
Може и пасирано да не го сака. Јас морков кога дадов пасиран не го сакаше, нареден ден го дадов како мазна каша и си јадеше без проблем. Пробај така...
Јас не. Снаа ми правеше. Супер помина. Дента кога правеше и рекоа само да одмара, да не се движи многу. Ризик за што? Процедурата ја прави стручно...
Ух искрено да ти кажам воопшто не се сеќавам од каде им е производството, соработуваат со повеќе брендови ама не се сеќавам воопшто дека ние во...
Па не знам што беше предтоа. Да не била плесачица? :?: Ама па не знае да игра. Јас за неа сум Џејсон Деруло. :dance:
Дали сте правеле,оти постоел ризик ?
На што е доктор тогаш? Лажно претставување како "доктор" Марија? Свашта..
Како знаете дека пратка што сте ја вратиле е стигната и е помината инспекцијата? Вратив пратка на 2-ри јануари, добив advance refund, ама во...
Аминосинтезата ти е најточна.
и мојот бљуцка, па можеби и на секој оброк. Имаше неколку пати и обилно како да повраќа. Но ми рекоа дека ако и после 4месеци уште прави така тогаш...
Благодарам многу за одговорот, жал ми е за негативното искуство што сте го имале. Барајќи чаре имав на ум да уплатам дури само за да видам , добро е...
Манекенка со 150цм малу потешко. :D
Ти благодарам :f: Ова е тортата: [MEDIA]
Онаа Сандра Африка требаше да си остане манекенка или што и да беше пред да почне да пее. Од играње врска нема. Тресе со задникот, а задник нема за...
Исти фустани може да си сошиете по нарачка.
Separate names with a comma.