Zdravo dali pijes nesto za smiruvanje?
Ја со книги и преку форуми се едуцирав. Мајка ми никогаш не разговарала со мене за менструација камо ли нешто друго. :|
По правило, доколку не си грешел повеќе од три дена по ред треба да продолжиш нормално. Но, јас секогаш паѓам психички, се откажувам и после почнувам...
Kolku treba dete od 2godini da vnesuva omega 3?
Не е ист тој зеленчук од масовно производство (од пластеници во кои влегуваат со гас маски) со тој од некоја бабичка од село што произведува. Не знам...
Ја пронајдов. Ќе се фризерисувам попладнево. Која спомна бланш дома - не го пробувајте тоа дома сами, како ли беше поговорката. Не ме прашувајте...
Како постапувате ако направите грешки и јадете недозволена храна - дали си продолжувате со денот што следува или ја почнувате диетата од почеток?
А ножот за мажот ако не слуша а :rofl:
15 000 kaj Dr Bojadziev
Eve jas se poragjav so spinalna i carski i istotaka bev isplashena pa ke ti odgovoram po priroda sum anksiozna osoba. Morash malce i sama da si...
Временски е многу, поготово со нашево судство. Тоа знам од искуство затоа што јас се имам тужено со бивш работодавец за смешна сума (ме фати инат) и...
Не ни е за дечковци no worries (tumbleweed)
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [IMG] [SPOILER]
Дали некој знае дали има и каде има безкофеинско турско кафе?
Кој го изведе во Жан Митрев ХСГ? Јас го имам истото искуство во Жан, обратно од твоето. Може си имала и грч во текот на процедурата првиот пат....
Ако треба да му го хакираш профилот, ти треба нов дечко :*:
Ако ви е за хакнување ФБ/иг на дечковци не ви треба хакер, ви требаат 30секунди со неговиот телефон да си ги превземете новите податоци :D
[MEDIA]
Има голема можност двете да се фатиле :l:
Separate names with a comma.