Па истото ти го кажувам и јас, заради неискуствпчвото во Жан и јас ќе завршев на операција. Кај кого во Жан правеше? Јас кај Ирена. У Жан многу се...
Јас имам вежбано, 30-40минути му се тренинзите снимени унапред, 5 пати неделно. Добар е, јас ја имав домашната верзија без исхрана.
Чудно некако, не знам ни како да опишам.
Е овој е маЌе. [ATTACH] А овој се самоуништил со купачите... Да се укинат под хитно. Јер има потенцијал дечкото. [ATTACH] За овој зборев со...
Договори се со него за час и место, и не оди хаха нека пукне, ќе се чувствуваш многу подобро верувај
Скоро се, немам брис од ендометриум и кареотип. Ќе побарам за брис, ти благодарам. За кареотип ми рече за мене нема индикација... Се труди, менува во...
Мајки препорачајте некој сируп за кашлица за 5 години дете. Нема температура, се затна уште пред 2 недели, и веќе 10 дена кашла и има густ секрет од...
Од каде на Вела пената за локни?
Кај мене сеуште нема
Убаво е син и и маж и да ја однесат на преглед кај психијатар да почне со терапија Знам дека си повредена од неа но верувај таа не е свесна кога ке...
Fala!!
Бевме сабајле Козле. Црп исто е , леукоцитите се смириле малку. Да продолжам со истата терапија и инхалации. Малку се смирив само се нервирам што...
Што е она што никогаш не ви било објаснето во училиште или дома, а сметате дека е клучно за сексуалното здравје? Мислев дека преку бакнеж лесно се...
Даа, затоа поголем е убаво да го подфатам. :rofl:
Некои луѓе вечно ќе останат заглавени во минатото, како времето за нив да запрело во моментот кога последен пат испрале алишта на рака. Постојано...
дали може некој што полагал државен испит овие месеци да ми пише или да сподели како поминал?
Може како сакаш. Само на заокружување, и бројот на точни одговори стои во заграда до прашањето.
Не судам... Споделувам искуство што сметам дека поради лекарско неискуство ќе отидов на безпотребна операција.
Zdravo dali pijes nesto za smiruvanje?
Ја со книги и преку форуми се едуцирав. Мајка ми никогаш не разговарала со мене за менструација камо ли нешто друго. :|
Separate names with a comma.