Prebaraj vo zenski domakinski muaveti ma facebook grupata ke najdes kup zeni sto gi dale parite za nisto i deka ne e doktor imala sosema dr fakultet...
Ja prasav za programa mi isprati sliki od chatgpt so opisi
Informiraj se ubavo kakvo i e visokoto obrazovanie
@natashaaz.09 Подобро прашање што треба да си го поставиш себеси е, зошто го трпиш сето ова? Зошто го трошиш сопственото време и мир да глумиш...
Помош!?
A tvojata kosa se osteti nesto povise ? Deka so ogled 20 godini nosis nadgradba? Mene mi e strav da stavam deka ke se osteti mojata ili deka ke mi e...
Јас сум како тебе и на трет царски извадив туби. Не подврзав- извадив. Толку беше.
Dali nekoja e pravela HSG proodnost na jajcevodi a na mikrobioloski brisevi da ima kandida?
Дали сте виделе некаде ваков фустан? [ATTACH]
Јас го земав денес ова од десно, уште да научам како се прават локни.Некако бавно ми работи. Прееска пробав 10 тина минути за почеток не сум...
"Иде" е дел од стандардниот македонски јазик.
Мене ми се плаче и ми урива се фактот што кога сме заедно тој ме третира барабар како мајка ми што ме третира у секој поглед. Не е можно да глуми али...
Iskustva so loreal true match nude? Kakov prajmer da zemam,kako da mi bega pudrava od lice koga blendiram,so vlazen blender,i nekako tecna. Probav so...
Умислени клошари кои дошле до некоја пара и се мислат дека се шеикот од Дубаи и возат автомобили од 30/40.000еур а дома кровот им е распаднат.
Мене лично не ми се допаѓа концептот на шведска маса на свадба. Да се влечам со тањирот натаму наваму, па станувај по неколку пати да доземеш,...
Па обично бројчето ако е промашено пропуштаат. Иначе и актив се супер.
Браво! Ние на ќерка ми и ставивме вишок цуцли во креветче сама да си ги зема ноќе, не да плаче по нас да и ги дадеме :D
Збор немам за државава, толку корумпирана и никаква држава сме, и тој 1% што ми е во умот да се вратам наваму ми се намалува. Ќе започнам вака,...
Separate names with a comma.