Па еве јас и од Мохито "чекам" од 04.01 :D Прв пат нарачав, секако и нема наскоро пак, моите производи само онлајн ги имаше :smirk:
Најполитички коректно од моја страна: Mразам да работам за луѓе од исток!! Знаат да бидат доста напорни, те оценуваат полошо само затоа што...
Удобни се, баш се оригинални. Фино изработени. Е имам и од ташните, таа богами не им е на некое ниво, може да помине, ама за цената не вреди.
Со додатокот за подови и крпата за тој додаток. Фугите со малото четче. Ама прво фугите ги прскам со хидроген оти ми фаќаат мувла на некои места.
Ова е зависно од дете. Сите си ги знаеме децата најдобро, секако ќе го следиш. Ќерка ми на пример прв пат од ларингит кашлаше во мк. Овде ко ја...
Здраво, дали некаде во Мк може да се најде ваква столица или слична?
Рупафин дадов, а инхалација направив само со физиолошки. Ќе почекам малку за Дексазонот. До сега многу пати му го даваат, а јас не му правам...
[ATTACH]
Здраво женски. Ме интересира што користите за лице ; некако лицето ми е премногу суво овај период ; знам дека не смеам да користам производи со...
Да, почеток на месецов пуштија пари.
Порано не ,зошто сакав две деца порано или подоцна :rofl: Сегааа ... прпа ептен :o Иако како шо реков 6 г јас исто плодна сум била и не ,,фатило"...
Колку млеко пиете на 10м? Ние имаме доручек ручек и вечера(не сака секогаш) али и давав до сега 3 дози според аптамил 2. Др ми рече да ја скратиме...
Па и мене не ми се точна димензија ама па и тие под перниците не ти се гледаат секако што знам… Бар кај нас не се приметуваат и изгледа како...
Јас на 6.2. поднесов документи исто сеуште немам одговор.
Ја сменив програмата :$ Касниш :D
За купатило со што чистиш плочки? Со кој додаток и со посебни крпи? Не сум чистела сеуште некако сум скептик.
10++ Д: 7 житарки кутија дм со крушка, авокадо, путер од бадем + малку од моето тостирано лепче со авокадо и јајце Р: црвена леќа манџа со дробена...
На 3ти но можеби ќе ги оставиме да се развијат до 5ти уште несе знае
Доколку некоја од вас станала мајка на овој начин во Македонија, ве молам да ми пише да сподели искуство, мислам дека ова е исклучително храбар чекор
Separate names with a comma.