Иста бев , баш иста кога имав едно дете и постигнував се':inlove: Сега со трите мали дечиња нема шанси да постигнам се'.затоа терам на рати,нешто...
Sto simptomi imas sega? Jas 34god imam :) Jas mislev pomlada ako rodev deka polesno ce pominev ama ete nemalo pravilo :)
Тој ќе се покаже ептен психопат.Не знам Кивилџим образована едуцира жена како се налетува на психопати. Ѓорѓем е тек друга приказма за забегеност....
Пред некој ден на чатгпт му праќам слика за да најде 7 разлики меѓу две слики, пошто ние со децата најдовме само 5. И он ми праќа со 7 разлики од кои...
Е сега не мора па и то, скромно јас...
Дефринолот е со ибупрофен во него, можеш после неколку часа ако те тресе и имаш болки да се напиеш парацетамол. Многу течности одмарање. Јас сум цела...
Тромбофилија, хсг што е дискутабилно и треба да се повтори, а сега трансфузиолог што не ми изнапиша да испитувам, не знам ни самата. Машки фактор...
Исто и кај мене
[ATTACH] ние вчера правевме 2месеци! Си расте моето буци. Му имав земено и два балона со хелиум, му ги везав на ноџињата и како што беше плачлив и...
Zdravo, depilacija okolu city mall karpos 3/4 bekoj da preporaca?Blagodaram
Mozes da poracas semen materijal vo privatnite bolnici koi imaat skluceno dogovor so banki/ Sistina imaat so banka vo Danska, ke ti dadat podatoci od...
Одамна го земав ваков чистач на пареа , има може4 месеци Еднаш пробав и не успев да чистам со него. И сега така ми стои. Дали некоја го има и како го...
Од старите ми е останат муабет за позајмица. Кога ќе позајмиш спремен си уште во моментот да се откажеш од тие пари а и од личноста која ги бара. Не...
Ние ја купивме на ЛГ машинава, https://www.neptun.mk/categories/mashini-za-perenje/LG-F2WR508SBW Презадоволни сме. Се препородив како убаво ги пере...
Има ли некој со позитивно искуство од осанит гранулите? Се мачи ептен со горниве заби, некоја 3ка или 4ка почнува да пробива, ноќе со плачки се буди...
Ама дојди да ми ја видиш собата кај што пеглам :rofl: Купови, планини со алишта и плус на се тоа една сушара оптегната у сред соба обавезно пуна...
Меки се, не се големи штом јаде парчиња ке може да ги јаде. Мојов со вкус на кола ги има по едно му давам он бара уште :rofl:
Не си оди од кај него, да знаеш дека ќе има многу изговори спреми се, ама не си оди остани ако треба цел ден И кога ќе ги врати избриши го од твојот...
Убави се чаршавите? Втор план не успевам да земам :(
Separate names with a comma.